عادل محمدی فرمانده انتظامی شهرستان بهمئی شد
طی مراسمی با جضور مسئولان استانی و شهرستانی فرماندهان سابق و جدید انتظامی شهرستان بهمئی تودیع و معارفه شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از آوای ماغر ، سرهنگ مهدی انصاری ،جانشین فرمانده نیروی انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه فرماندهان سابق و جدید منطقه انتظامی بهمئی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و روز پاسدار اظهارکرد:امام حسین(ع) می فرماید:نیاز مردم بر شما یکی از نعمت های خداوند بر شماست، از آن ناراحت نشوید و قدر این نعمت بزرگ الهی را بدانید.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, به نقل از آوای ماغر ، سرهنگ مهدی انصاری ،جانشین فرمانده نیروی انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه فرماندهان سابق و جدید منطقه انتظامی بهمئی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و روز پاسدار اظهارکرد:امام حسین(ع) می فرماید:نیاز مردم بر شما یکی از نعمت های خداوند بر شماست، از آن ناراحت نشوید و قدر این نعمت بزرگ الهی را بدانید., به نقل از, آوای ماغر, آوای ماغر, , تودیع و معارفه فرماندهان سابق و جدید منطقه انتظامی بهمئی , .,انصاری به اهمیت امنیت از دیگاه قرآن و احادیث پرداخت و افزود:اهمیت امنیت در جامعه اسلامی ما دارای ارزش خاصی است و جایگاه ویژه ای در دین مبین اسلام دارد.
وی خاطرنشان کرد:امنیت امری موسمی و مقطعی نیست و مربوط به جغرافیایی زمانی ومکانی خاص هم نمی باشد بلکه باید سایه و چادر امنیت در هر زمان و مکانی گسترده باشد.
انصاری متذکر شد:امنیت و حفظ امنیت در جامعه فرابخشی است و تنها مختص به پلیس نیست و باید همه ادارات و نهادها و همچنین مردم به سهم خود بتوانند در بحث امنیت نفش اساسی داشته باشند.
این مسئول تصریح کرد:برای خدمت به مردم و اینکه بتوانیم به مطالبات به حق مردم که نسبت به دستگاه های حکومتی دارند پاسخ مثبت بدهیم باید در این راستا توان افزایی و تعامل خود را ارتقاع دهیم تا بتوان به مردم خدمت صادقانه کرد.
جانشین فرماندهی انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: ما وظیفه حساسی در بحث امنیت داریم و باید شبانه روز به این مردم فهیم خدمت بکنیم و به این خدمت نیز افتخار بکنیم همانطور که رهبری خطاب به ما سربازان این نظام گفت مجاهدان فی سبیل الله و این باید بالاترین افتخار باشد برای همه ما و درجهت امنیت جامعه تمام توان خود را به کار گیریم.
وی در پایان گفت:از زحمات سرهنگ میری سوق که سالهای سال در کسوت پاسداری و خدمت به این نظام عمر خود را در این راه گذاشت تشکر می کنم و برای فرماندهی جدید آرزوی توفیق دارم.
در پایان این مراسم با اهداء لوح سپاس از خدمات سرهنگ سید عبد النبی میری سوق قدردانی و حکم عادل محمدی فرماندهی انتظامی شهرستان بهمئی توسط رئیس بازرسی نیروی انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد قرائت شد.
انتهای پیام/س
انصاری به اهمیت امنیت از دیگاه قرآن و احادیث پرداخت و افزود:اهمیت امنیت در جامعه اسلامی ما دارای ارزش خاصی است و جایگاه ویژه ای در دین مبین اسلام دارد.
, انصاری به اهمیت امنیت از دیگاه قرآن و احادیث پرداخت و افزود:اهمیت امنیت در جامعه اسلامی ما دارای ارزش خاصی است و جایگاه ویژه ای در دین مبین اسلام دارد., .,وی خاطرنشان کرد:امنیت امری موسمی و مقطعی نیست و مربوط به جغرافیایی زمانی ومکانی خاص هم نمی باشد بلکه باید سایه و چادر امنیت در هر زمان و مکانی گسترده باشد.
, وی خاطرنشان کرد:امنیت امری موسمی و مقطعی نیست و مربوط به جغرافیایی زمانی ومکانی خاص هم نمی باشد بلکه باید سایه و چادر امنیت در هر زمان و مکانی گسترده باشد., .,انصاری متذکر شد:امنیت و حفظ امنیت در جامعه فرابخشی است و تنها مختص به پلیس نیست و باید همه ادارات و نهادها و همچنین مردم به سهم خود بتوانند در بحث امنیت نفش اساسی داشته باشند.
, انصاری متذکر شد:امنیت و حفظ امنیت در جامعه فرابخشی است و تنها مختص به پلیس نیست و باید همه ادارات و نهادها و همچنین مردم به سهم خود بتوانند در بحث امنیت نفش اساسی داشته باشند., .,این مسئول تصریح کرد:برای خدمت به مردم و اینکه بتوانیم به مطالبات به حق مردم که نسبت به دستگاه های حکومتی دارند پاسخ مثبت بدهیم باید در این راستا توان افزایی و تعامل خود را ارتقاع دهیم تا بتوان به مردم خدمت صادقانه کرد.
, این مسئول تصریح کرد:برای خدمت به مردم و اینکه بتوانیم به مطالبات به حق مردم که نسبت به دستگاه های حکومتی دارند پاسخ مثبت بدهیم باید در این راستا توان افزایی و تعامل خود را ارتقاع دهیم تا بتوان به مردم خدمت صادقانه کرد., .,جانشین فرماندهی انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: ما وظیفه حساسی در بحث امنیت داریم و باید شبانه روز به این مردم فهیم خدمت بکنیم و به این خدمت نیز افتخار بکنیم همانطور که رهبری خطاب به ما سربازان این نظام گفت مجاهدان فی سبیل الله و این باید بالاترین افتخار باشد برای همه ما و درجهت امنیت جامعه تمام توان خود را به کار گیریم.
, جانشین فرماندهی انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: ما وظیفه حساسی در بحث امنیت داریم و باید شبانه روز به این مردم فهیم خدمت بکنیم و به این خدمت نیز افتخار بکنیم همانطور که رهبری خطاب به ما سربازان این نظام گفت مجاهدان فی سبیل الله و این باید بالاترین افتخار باشد برای همه ما و درجهت امنیت جامعه تمام توان خود را به کار گیریم., .,وی در پایان گفت:از زحمات سرهنگ میری سوق که سالهای سال در کسوت پاسداری و خدمت به این نظام عمر خود را در این راه گذاشت تشکر می کنم و برای فرماندهی جدید آرزوی توفیق دارم.
, وی در پایان گفت:از زحمات سرهنگ میری سوق که سالهای سال در کسوت پاسداری و خدمت به این نظام عمر خود را در این راه گذاشت تشکر می کنم و برای فرماندهی جدید آرزوی توفیق دارم., .,در پایان این مراسم با اهداء لوح سپاس از خدمات سرهنگ سید عبد النبی میری سوق قدردانی و حکم عادل محمدی فرماندهی انتظامی شهرستان بهمئی توسط رئیس بازرسی نیروی انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد قرائت شد.
, در پایان این مراسم با اهداء لوح سپاس از خدمات سرهنگ سید عبد النبی میری سوق قدردانی و حکم عادل محمدی فرماندهی انتظامی شهرستان بهمئی توسط رئیس بازرسی نیروی انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد قرائت شد., .,انتهای پیام/س
, انتهای پیام/, /,]
ارسال دیدگاه