رییس شرکت مخابرات درگز:

دلیل بروز اختلالات مخابراتی، در خارج محدوده شهرستان بوده است

دلیل بروز اختلالات مخابراتی، در خارج محدوده شهرستان بوده است
رییس شرکت مخابرات درگز گفت: منشا بروز اختلالات مخابراتی 3ساعته در درگز، خارج از محدوده این شهرستان بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی دشتیان رییس شرکت مخابرات شهرستان درگز در خصوص اختلالات مخابراتی به وجود آمده در روز گذشته شهرستان درگز، به خبرنگار درگزخبر اذعان داشت: در تاریخ 28 آبان به علت فعالیت عمرانی در یکی از روستاهای بین شهرستان چناران و مشهد، یک کابل فیبر نوری به دلیل حفاری، دچار قطعی گردید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, درگزخبر,

وی افزود: با وقوع این حادثه، شهرستان درگز همزمان با شهرستان‌های کلات، قوچان و چناران از ساعت 11:00 تا ساعت 14:00 دچار اختلالات در برقراری ارتباطات مخابراتی نظیر دیتا و اینترنت پرسرعت شد.

,

وی با بیان اینکه حل مشکل به وجود در رصد شرکت مخابرات درگز بود گفت: با وقوع این حادثه بلافاصله نیروهای متخصص شرکت مخابرات استان خراسان رضوی به محل اعزام شدند و بعد از بررسی حادثه، مشکل به وجود آمده را برطرف نمودند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه