اخبار داغ

رویانیان:فقط ۳ روز مهلت پرداخت پول داشتیم

رویانیان:فقط ۳ روز مهلت پرداخت پول داشتیم
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: هدایتی در دقیقه ۹۰ به درخواست دایی، پروین و من جواب منفی نداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، محمد رویانیان  اظهار داشت: پس از اینکه یکی از دوستان ما به ما قول داده بود که پول رضایتنامه خلعتبری را پرداخت کند اما به یکباره دوست عزیز ما حتی جواب تلفن ما را نداد و موضوع کاملاً پیچیده شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

رویانیان ادامه داد: سپس با کمک پروین و دایی یعنی بزرگان پرسپولیس از هدایتی درخواست کردیم به ما کمک کند تا برخی‌ها خودشان را وسط نیاندازند که با خلعتبری قرارداد امضا کنند که خوشبختانه هدایتی نیز به این درخواست پاسخ مثبت داد و جا دارد از ایشان تشکر صمیمانه‌ای از طرف 35 میلیون هوادار پرسپولیس داشته باشم.

,

وی در پایان خاطرنشان کرد: ما فقط سه روز وقت داشتیم تا برای جذب خلعتبری آخرین کارهای خود را انجام دهیم که هدایتی بدون هیچ منتی وارد عمل شد ان‌شاءالله در یک نشست مطبوعاتی از هدایتی تشکر ویژه‌ای خواهیم کرد چون کار ایشان بسیار بزرگ و فقط به عشق پرسپولیس و هوادارانش بود. من از ایشان سپاسگزارم و امیدوارم هرچه زودتر خلعتبری با پرداخت پولش که خوشبختانه جور شد لباس قرمز را بر تن کند.

,

منبع:فارس

,

انتهای پیام/ن

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه