کشف ۲۳ هزار لیتر بنزین قاچاق در شهرستان نیمروز
فرمانده انتظامی شهرستان نیمروز عنوان کرد: به همت ماموران انتظامی شهرستان نیمروز ۲۳ هزار لیتر بنزین قاچاق کشف و ضبط شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ حسن آشتیانی در گفتگو با اوشیدا ابراز داشت: ماموران انتظامی شهرستان پس از دریافت گزارشی مبنی بر حمل سوخت قاچاق، کامیون مورد نظر را تحت نظر قرار داده و پس از بازرسی ۲۳ هزار لیتر بنزین قاچاق را کشف و ضبط کردند.
وی افزود: به منظور بررسی بیشتر پرونده و همچنین تعیین مجازات متهم به قوه قضایبه معرفی تا اقدامات لازم در این خصوص انجام شود.
آشتیانی ابراز داشت: از ابتدای سال تاکنون ماموران انتظامی شهرستان چندین محموله قاچاق را کشف و در این راستا متهمان را دستگیر و تحویل مراجع قضایی داده اند.
فرمانده انتظامی شهرستان نیمروز تاکید کرد: ماموران انتظامی این شهرستان با شجاعت و درایت کامل همانند گذشته با پدیده ی شوم قاچاق مبارزه خواهند کرد و در این راستا با وجدانی آگاه و بیدار به وظیفه خود عمل می کنند.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه