رشد ۳۰ درصدی خرید تضمینی گندم

رشد ۳۰ درصدی خرید تضمینی گندم
مشاور وزیر و مجری طرح گندم با ابراز خوشبینی نسبت به رشد خرید تضمینی در سال جاری گفت: مقایسه آمار خرید تا روز گذشته با همین تاریخ در سال گذشته حکایت از رشد ۳۰ درصدی دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  اسماعیل اسفندیاری مشاور وزیر و مجری طرح گندم در گفت‌وگو با  فارس به ارائه آخرین آمار خرید تضمینی گندم از کشاورزان پرداخت و گفت: آخرین آمار خرید تضمینی گندم از کشاورزان تا روز یکشنبه ۱۱/۳/۹۳ یک میلیون و ۷۵۶ هزار تن است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی افزود: سال گذشته در همین تاریخ یک میلیون و ۳۴۵ هزار تن از کشاورزان گندم خریداری شده بود که این آمار در مقایسه با سال گذشته رشد ۳۰ درصدی را نشان می‌دهد.

مشاور وزیر و مجری طرح گندم بیان داشت: هم‌اکنون در ۱۷ استان عملیات برداشت گندم صورت می‌گیرد که بیشترین خرید تا تاریخ مذکور از استان‌های خوزستان و فارس بوده است.

اسفندیاری بیان داشت: استان‌های خوزستان با ۹۳۹ هزار تن و فارس با ۲۹۰ هزار تن رتبه‌های اول و دوم بیشترین خرید را به خود اختصاص داده‌اند.

وی گفت: نسبت به رشد میزان خرید گندم در سال جاری خوشبین هستیم بطوریکه مقایسه آمار خرید تا روز گذشته با همین تاریخ در سال گذشته حکایت از رشد ۳۰ درصدی دارد.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه