کشف و ضبط 15 قلم انواع عتیقه و ادوات حفاری در ماکو
رئیس میراث فرهنگی ماکو از کشف و ضبط 15 قلم انواع عتیقه و ادوات حفاری خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از مرزداران، محرم عبدالله پور در این گفتگو افزود: سوداگران میراث فرهنگی که دندان طمع دستیابی به گنج را تیز کرده بودند و با استفاده از دستگاه طلایابمشغول جستجوی گنج بودند توسط نیرو های سخت کوش و وطن دوست (یگان حفاظت میراث فرهنگی)دستگیر شدند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, مرزداران,عبدالله پور تصریح کرد: سوداگران که به خیال خام شان تلاش می کردند یک شبه صاحب ثروت کلان شوند نه تنها دست یابی به هدفشان را نیافتند بلکه امیدشان را هم از دست دادند ،ابزار و ادوات حفاری آنها نیز طبق قانون ضبط گردید.
,عبداله پور گفت : از کلیه عوامل دست اندرکاران در این خصوص تقدیر و تشکر کرد و افزود سوداگران یقیناً بدانند هیچ وقت به هدف شومشان نخواهند رسید و میراث بانان و دوستداران میراث فرهنگی 24 ساعته بیدار باش هستند تا به محض تکافوی سوداگران آنان را نا کام کنند.
,عبدالله پورابزار آلات کشف شده را فلز یاب 2 دستگاه، مانیتور1 دستگاه، پایه کشف شده 1عدد، پایه تحتانی 3 عدد، دوربین 1 دستگاه، سنسور گاز1 عدد کیف مخصوص طلایاب 2 عدد، ژنراتور برق 1 دستگاه و عتیقه ها را گلابدان، خنجر و آبریز هر کدام 1 مورد ذکر کرد.
,

]
ارسال دیدگاه