کارآفرین نمونه در منجیل:
رفع معضل بیکاری نیازمند همکاری مسئولین است/ فعالیت تولیدی پوشاک با ۲۵ کارگر در منجیل
کارآفرین نمونه در منجیل، گفت: در صورت حمایت مسئولین شهر منجیل و شهرستان رودبار این پتانسیل وجود دارد که تعدادی بیش از ۱۵۰ نفر در تولیدی پوشاک منجیل مشغول به کار شده و درصدی از مشکل اشتغال منطقه رو حل نماید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛مرتضی زبده در گفت و گو با زیتون خبر، اظهار کرد: کارگاه تولیدی پوشاک بانوان با سرمایه گذاری شرکت تولیدی و بازرگانی se7en به مدیریت حاج حسین حسین زاده از مرداد ماه امسال و در شهر منجیل آغاز به کار نمود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زیتون خبر,وی ادامه داد: این شرکت یکی از شرکت های مبتکر و فعال در زمینه تولید و عرضه پوشاک بانوان در کشور می باشد که دفتر مرکزی و کارگاه های اصلی این شرکت در تهران مستقر هستند.
این کارآفرین ابراز داشت: این کارگاه ابتدا با ۸ نفر آغاز به کار نموده که با پیگیری های انجام شده و زمینه های ایجاد شده این تعداد هم اکنون ظرف این مدت کوتاه به ۲۵ نفر رسیده است.
به گفته وی در صورت حمایت مسئولین شهر منجیل و شهرستان رودبار این پتانسیل را داراست که تعداد بیش از ۱۵۰ نفر را مشغول به کار نموده و درصدی از مشکل اشتغال منطقه را حل نماید.
زبده، با بیان اینکه دغدغه اصلی تمامی بخش های تولیدی همواره فروش محصولات تولید شده می باشد، بیان کرد: با توجه به پتانسیل بسیار بالای شرکت تولیدی و بازرگانی se7en که سرمایه گذاری اصلی این طرح را بر عهده دارد در قسمت فروش محصولات هیچگونه مشکلی نداریم، کالا های تولید شده بلافاصله پس از تولید توسط همین شرکت در بازارهای هدف به فروش می رسند.
وی افزود:این تولیدی هنوز برای رسیدن به فرم ایده آل خویش راه زیادی دارد، این پتانسیل و توانمندی در این زمینه وجود دارد که نیروهای بیشتری، حتی بیش از یکصد نفر ظرف یک سال آینده به این مجموعه اضافه گردند.
کار آفرین نمونه منجیل، تاکید کرد: برای رسیدن به این مهم و از بین بردن بخشی هر چند کوچک از معضل بیکاری منطقه، انتظار کمک همه جانبه از مسئولین و متولیان امر داریم.
وی افزود: از طریق ایجاد ارتباط با شرکت se7en، در به وجود آمدن این طرح و آوردن امکانات این شرکت به منجیل نقش آفرینی کرده ام و قطعاً با تکرار این اتفاقات توسط دیگر دوستان در جای جای شهرستان و با تعاملات بیشتری که مسئولین می توانند ایجاد نمایند و در صورت جلب رضایت اینگونه افراد و شرکت ها، می توان افراد بیشتری را به سرمایهگذاری در بخش اشتغال شهرستان ترغیب نمود.
انتهای پیام/گ
وی ادامه داد: این شرکت یکی از شرکت های مبتکر و فعال در زمینه تولید و عرضه پوشاک بانوان در کشور می باشد که دفتر مرکزی و کارگاه های اصلی این شرکت در تهران مستقر هستند.
,این کارآفرین ابراز داشت: این کارگاه ابتدا با ۸ نفر آغاز به کار نموده که با پیگیری های انجام شده و زمینه های ایجاد شده این تعداد هم اکنون ظرف این مدت کوتاه به ۲۵ نفر رسیده است.
,به گفته وی در صورت حمایت مسئولین شهر منجیل و شهرستان رودبار این پتانسیل را داراست که تعداد بیش از ۱۵۰ نفر را مشغول به کار نموده و درصدی از مشکل اشتغال منطقه را حل نماید.
,زبده، با بیان اینکه دغدغه اصلی تمامی بخش های تولیدی همواره فروش محصولات تولید شده می باشد، بیان کرد: با توجه به پتانسیل بسیار بالای شرکت تولیدی و بازرگانی se7en که سرمایه گذاری اصلی این طرح را بر عهده دارد در قسمت فروش محصولات هیچگونه مشکلی نداریم، کالا های تولید شده بلافاصله پس از تولید توسط همین شرکت در بازارهای هدف به فروش می رسند.
,وی افزود:این تولیدی هنوز برای رسیدن به فرم ایده آل خویش راه زیادی دارد، این پتانسیل و توانمندی در این زمینه وجود دارد که نیروهای بیشتری، حتی بیش از یکصد نفر ظرف یک سال آینده به این مجموعه اضافه گردند.
,کار آفرین نمونه منجیل، تاکید کرد: برای رسیدن به این مهم و از بین بردن بخشی هر چند کوچک از معضل بیکاری منطقه، انتظار کمک همه جانبه از مسئولین و متولیان امر داریم.
,وی افزود: از طریق ایجاد ارتباط با شرکت se7en، در به وجود آمدن این طرح و آوردن امکانات این شرکت به منجیل نقش آفرینی کرده ام و قطعاً با تکرار این اتفاقات توسط دیگر دوستان در جای جای شهرستان و با تعاملات بیشتری که مسئولین می توانند ایجاد نمایند و در صورت جلب رضایت اینگونه افراد و شرکت ها، می توان افراد بیشتری را به سرمایهگذاری در بخش اشتغال شهرستان ترغیب نمود.
,انتهای پیام/گ
,]
ارسال دیدگاه