logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

ترافیک نیمه سنگین در معابر منطقه یک پایتخت

شمال تهران سفید پوش شد

شمال تهران سفید پوش شد
بارش برف از ساعتی پیش در ارتفاعات استان و شهر تهران آغاز شده اما به گفته جانشین پلیس راهور پایتخت به جز ترافیک نیمه سنگین در محدوده منطقه یک، در سایر معابر شهری، مشکل و گره ترافیکی خاصی وجود ندارد و در خیابان های تهران بار ترافیکی معمول شبانگاهی در جریان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ حسن عابدی جانشین پلیس راهور تهران بزرگ شامگاه دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با وجود بارش برف به دلیل حضور چشمگیر نیروهای پلیس راهور تهران در سطح معابر شمالی، مشکل خاصی در تردد خودروها وجود ندارد و تنها معابر منطقه یک پایتخت با حجم ترافیک نیمه سنگین رو به رو هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


این در حالی است که بارش باران و تغییر شرایط جوی در صبح امروز، مدیریت شهری پایتخت را غافلگیر کرد و ترافیک سنگینی در معابر تهران ایجاد کرد که با نارضایتی شهروندان همراه شد.

اما به نظر می رسد این بار پلیس راهور تهران بزرگ با توجه به گزارش هواشناسی، تمیهدات لازم را پیش بینی کرده تا معابر شهر تهران مثل صبح امروز دوباره قفل نشوند.

به گزارش ایرنا، اداره کل هواشناسی استان تهران در گزارش امروز(دوشنبه) خود با اشاره به روند کاهشی دمای هوای استان در 72 ساعت آینده، پیش بینی کرده بود که دمای هوای تهران امشب به منفی یک درجه زیر صفر برسد.

در این گزارش، آسمان استان تهران برای دوشنبه و سه شنبه نیمه ابری در برخی ساعات تمام ابری همراه با بارش پراکنده برف و باران و وزش باد پیش بینی شده بود.

باران و برف؛ این نعمات الهی این روزها به دغدغه ای برای مدیران در پایتخت تبدیل شده و با اندک بارشی، معابر بزرگراهی تهران قفل می شوند و ساعت ها زمان طلایی افراد در سایه ناکارآمدی مدیریتی، به بهایی ناچیز تلف می گردد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه