فرماندار تنگستان:
بسیج نماد پایداری و مبارزه با استکبار است
دهدشتی فرماندار تنگستان گفت: بسیج نماد پایداری و مبارزه با استکبار است و بسیجیان آن، بلند همتانی هستند که با ایمان و عمل صالح و با جهاد در راه خدا، در صف مجاهدان قرار گرفتند و بعضن به مقام رفیع شهادت نائل شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تنگستان نما، عادل دهدشتی فرماندار تنگستان به مناسبت هفته بسیج گفت: امام خمینی (ره) فرمودند: بسیج مدرسه عشق و مکتب شاهدان و شهیدان گمنامی است که پیروانش بر گلدسته های رفیع آن، اذان شهادت و رشادت سر داده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تنگستان نما،,فرماندار تنگستان خاطر نشان کرد: بی تردید شکل گیری بسیج مستضعفین به فرمان بنیانگذار انقلاب اسلامی در پنجم آذرماه سال 58، یکی از نقاط عطف تاریخ پرفراز و نشیب انقلاب اسلامی بود تا شور انقلابی، ساده زیستی، صفا، صمیمیت، ایثار، گذشت و ایمان سرشار و تقوای الهی را در قالب بسیج بازتعریف کند و آن را به یک خواست عمومی در دفاع از آرمان های متعالی انقلاب درکنار مردم تبدیل کند.
,وی اظهار داشت: بسیج نماد پایداری و مبارزه با استکبار است و بسیجیان آن، بلند همتانی هستند که با ایمان و عمل صالح و با جهاد در راه خدا، در صف مجاهدان قرار گرفتند و بعضن به مقام رفیع شهادت نائل شدند.
,دهدشتی ادامه داد: یکی دیگز از ویژگی های مهم بسیج، ایجاد وحدت و حس همدلی در بین عموم مردم و اقشار مختلف جامعه است.
,فرماندار تنگستان افزود: بسیج پس از دوران دفاع مقدس نیز، وظایف خطیر دیگری بر عهده گرفته و در حال حاضر به دلیل ظرفیت های بالقوه در زمینه های مختلف بخصوص در بعد فرهنگی، کارکرد آن ضروری است.
,دهدشتی فرماندار تنگستان گفت: با تبریک هفته بسیج به همه بسیجیان سرافراز، مداومت در پیمون راه شهدای والامقام را از خداوند منان خواهانم و امید دارم در راستای اعتلای آرمانهای بلند حضرت امام خمینی(ره) و در پرتو منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، بتوانیم بیرق شرافت و انسانیت مستضعفان عالم را با عزت و اقتدار برافرازیم.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه