فرمانده نیروی انتظامی خبر داد :
2 هزار لیتر سوخت قاچاق در ثلاث باباجانی کشف شد
سرهنگ حاج آبادی گفت : دو هزار لیتر سوخت قاچاق به همراه چهار هزار و ۸۰۰ ثوب انواع لباس خارجی در شهرستان ثلاث باباجانی کشف و ضبط شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاخ شمیران، فرمانده انتظامی شهرستان ثلاث باباجانی اظهار داشت: مأموران انتظامی در پی دریافت خبری مبنی بر ورود دو محموله کالای قاچاق که از مرزهای غربی استان بارگیری شده است،موضوع را در دست بررسی قرار دادند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخ شمیران,,
وی گفت : با اقدامات اطلاعاتی،ماموران موفق شدند دو دستگاه خودروی کامیون حمل سوخت و وانت نیسان را در این زمینه شناسایی و پس از کنترل محورهای مواصلاتی خودروهای موردنظر را متوقف کنند.
,,
سرهنگ حاجی آبادی افزود: رانندگان خودروها با مشاهده عوامل انتظامی قصد داشتند با استفاده از صعب العبور بودن منطقه متواری شوند اما با اقدامات پلیسی دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شدند.
,,
این مقام انتظامی در ادامه افزود : در بازرسی از این دو خودرو دو هزار لیتر سوخت قاچاق به ارزش تقریبی ۱۴۰ میلیون ریال ، چهار هزار و ۸۰۰ ثوب انواع لباس خارجی به ارزش دو میلیارد ریال و ۴۵ تخته پتو به ارزش ۲۲۰ میلیون ریال کشف شد.
,,
فرمانده انتظامی شهرستان ثلاث باباجانی در پایان گفت : دو متهم دستگیر شده در این رابطه به همراه پرونده به مراجع قضائی تحویل داده شدند.
]
ارسال دیدگاه