گزارشی از یکصد و پنجاهمین جلسه شورای شهر اهواز :
انتقاد اعضای شورا از ریخت و پاش های شهرداری
یکصد و پنجاه و یکمین جلسه شورای اسلامی کلانشهر اهواز با حضور اعضاء،معاونان شهرداری و اصحاب رسانه برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اهواز نوین: یکصد و پنجاه و یکمین جلسه شورای اسلامی کلانشهر اهواز با حضور اعضاء،معاونان شهرداری و اصحاب رسانه برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهواز نوین,ناطقین این جلسه خانم ها ابریشم کار و صالح پور و آقای زنگنه بودند ولی به دلیل تاخیر ابریشم کار و صالح پور،اسکندر زنگنه به عنوان نخستین ناطق،گفته های خود را با موضوع بودجه های عمرانی شهرداری شروع کرد.
,اسکندر زنگنه اولین ناطق یکصدوپنجاه و یکمین جلسه شورای شهر اهواز با اشاره به بودجه شهرداری اظهار کرد:بودجه شهرداری در سه سال گذشته بالای هزار میلیارد بوده که ۷۰ درصد از آن عمرانی و ۳۰ درصد جاری تعریف شده است اما طبق قانون ۶۰ درصد هزینه ها جاری و ۴۰ درصد باید عمرانی باشد ،ما موظف به اجرای قانون هستیم و افرادی که قانون را اجرا نکنند متخلف آشکار می باشند.
,وی با اشاره به درآمد شهرداری در سه سال گذشته عنوان کرد:درآمد شهرداری نزدیک به ۷۰۰ میلیارد تومان بوده که اگر آن را ضرب در ضریب ۴ کنیم، ۲۸۰۰ میلیارد تومان می شود که ۴۰ درصد آن باید در حوزه عمرانی هزینه شود.
,زنگنه با بیان اینکه شهر اهواز جذابیت خاصی برای شهروندان ندارد عنوان کرد: اگر این بودجه ها صرف هزینه های عمرانی شهر بشود با توسعه شهری روبرو خواهیم بود متاسفانه با ریخت و پاش ها و عدم توجه مسئولین و تا زمانی که هزینه هایی اینچنینی داریم شهر توسعه پیدا نخواهد کرد.
,رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر اهواز با بیان اینکه دولت در ۴ سال گذشته کمک مالی به اتوبوسرانی اهواز نکرده، گفت: باتوجه به هزینه جاری ۳۵ میلیاردی اتوبوسرانی و قیمت ۵۰۰ میلیونی برای خرید هر اتوبوس، ما می توانستیم سالانه ۷۰ اتوبوس و در چهارسال عمر شورا، ۲۸۰ اتوبوس نو به ناوگان حمل و نقل شهری تزریق کنیم اما در حال حاضر شهر اهواز دارای ۱۸۰دستگاه اتوبوس می باشد.
,همچنین مریم ابریشم کار در نطق خود به مشکلات حوزه آب و فاضلاب و آسفالت شهری اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه هنوز باران نیامده اما شاهد سرریز شدن فاضلاب ها هستیم شهرداری باید هرچه سریعتر اقدام کند.
,وی در ادامه تصریح کرد: برخی از مناطق شهرداری مشکل درآمدی دارند و پرسنل منطقه علاوه بر عدم دریافت حقوق، مشکل تمدید بیمه را دارند برخی دفترچه بیمه و حق اولاد هم ندارند علاوه بر این حق مسکن کارگران شهرداری هم حذف شده است.حذف حق مسکن کارگران شهرداری که مبلغی ناچیز می باشد چه کمکی به شهرداری می کند؟در حال حاضر با حقوق ۱/۵۰۰/۰۰۰تومان به سختی می شود گذران زندگی کرد.با وجود چنین مشکلاتی قشر کارگر چه انگیزه ای برای خدمت کردن دارد؟برای خدمت کردن به مردم باید فضای کاری مناسبی برای آن ها وجود داشته باشد.
,زیبا صالح پور نیز به دلیل تاخیر زیاد از ارائه نطق پیش ار دستور جا ماند.
,در ادامه جلسه حجت الاسلام کاظم سواری در خصوص بودجه منطقه شش شهرداری عنوان کرد: احساس می کنم اعضای شورا بودجه مناطق را به خوبی بررسی نکرده اند و حق دارند که شبهات را سوال می کنند.
,وی افزود: بودجه هر منطقه براساس نیازهای آن منطقه تعریف می شود که در منطقه شش اولویت با مشکلات زیرسازی مانند آسفالت است، شورای چهارم نیز افتخار این را دارد که این موضوع را در این منطقه از لحاظ کمیت خوب انجام داده است.
,بعد از آن اعضای شهرداری و مسئولین برای پاسخگویی به سوالات و در دستور کار قرار گرفتن لوایح وارد جایگاه شدند.
,حسینی زاده مدیرعامل سازمان تاکسی رانی اهواز در ادامه جلسه به تشریح وضعیت ناوگان تاکسیرانی اهواز پرداخت .
,یکصدوپنجاه و یکمین جلسه شورای شهر اهواز پس از یکساعت وارد دستور کار خود شد.
,لایحه شماره اول : با موضوع بودجه سال ۹۵سازمان بهسازی و نوسازی به دلیل مخالفت اعضا به کمیسیون مربوطه ارجاع شد.
,لایحه دوم : با موضوع بودجه سال ۹۵سازمان عمران شهری به دلیل مخالفت اعضا مبنی بر حیف و میل بودجه عمرانی و عدم تغییر محسوس در شهر تصویب نشد و به کمیسیون عمران ارجاع داده شد.
,لایحه سوم : با موضوع بودجه سال ۹۵ تاکسیرانی با موافقت اکثریت اعضاء تصویب شد.
,لایحه چهارم : با موضوع بودجه سال ۹۵ سازمان فاوا با موافقت اکثریت اعضاء تصویب شد
,لایحه پنجم،ششم، با موضوع مساعدت جهت پرداخت دیه و لایحه هشتم با موضوع مساعدت به اتحادیه انجمن های اسلامی شهر اهواز به تصویب رسیدند.
,لایه هفتم دستور کار این جلسه شورا به دلیل پرداخت دیه به فردی به صورت غیر علنی ادامه داده شد.
]
ارسال دیدگاه