در مراسم بهره برداری از مسجد روستای دره ویان شیخ عنوان شد؛
خانواده ها و خادمان مساجد جوانان را با احکام اسلامی آشنا کنند
نماینده دفتر ولی فقیه در سپاه سقز گفت: خانواده ها و خادمان مساجد باید در جذب جوانان به این اماکن تلاش و آنها را با احکام اسلامی خصوصا احکام امام شافعی آشنا کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گولان سقز، حجت الاسلام سید قاسم هاشم پور با تبریک فرا رسیدن هفته بسیج گفت: بسیج واقعا در صحنه های مورد نیاز کشور حضور داشته و برای اسلام و انقلاب بسیار تلاش کرده که در هشت سال دفاع مقدس، در جهاد سازندگی، در مبارزه با بی سوادی، در مبارزه با توطئه های فرهنگی و تحریم های پزشکی حضور بسیج کاملا مشهود است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گولان سقز, ، حجت الاسلام سید قاسم هاشم پور با تبریک فرا رسیدن هفته بسیج گفت: بسیج واقعا در صحنه های مورد نیاز کشور حضور داشته و برای اسلام و انقلاب بسیار تلاش کرده که در هشت سال دفاع مقدس، در جهاد سازندگی، در مبارزه با بی سوادی، در مبارزه با توطئه های فرهنگی و تحریم های پزشکی حضور بسیج کاملا مشهود است.,وی اضافه کرد: بسیجی سرباز بی ادعا و مخلص امام و رهبری می باشد که یک نهاد مردمی است و مخلصانه در راه پیشبرد آرمانهای مقدس نظام اسلامی مشغول خدمت است.
,حجت الاسلام هاشم پور با اشاره به بهره برداری مسجد روستای دره ویان علیا اشاره کرد و افزود: هر کس در ساخت، آبادانی و فضاسازی مساجد سعی و تلاش کند مشمول آثار و برکات معنوی آن می شود.
,وی در پایان با بیان اینکه دشمن در هر لحظه می خواهد با تمام امکانات به قلب جوانان رسوخ کرده و باورهای دینی آنان را تضعیف کند، تاکید کرد: هیات امنا و خادمان مساجد باید در جذب جوانان به این اماکن تلاش و آنها را با احکام اسلامی خصوصا احکام امام شافعی آشنا کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه