زنگ خطر افزایش آمار کارتن خوابی و زنان سرپرست خانوار در گلستان

زنگ خطر افزایش آمار کارتن خوابی و زنان سرپرست خانوار در گلستان

زنگ خطر افزایش آمار کارتن خوابی و زنان سرپرست خانوار در گلستان
مدیر کل بهزیستی استان گلستان گفت: از سال 90 تاکنون آمار زنان سرپرست خانوار در استان گلستان از 9.2 به 11 درصد افزایش داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گل رامیان،«ابراهیم غفاری» مدیر کل بهزیستی استان گلستان، ظهر امروز، در شورای اداری شهرستان رامیان با اشاره به افزایش آمار زنان سرپرست خانوار در کشور، گفت: از سال 90 تاکنون آمار زنان سرپرست خانوار در استان گلستان از 9.2 به 11 درصد افزایش داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گل رامیان, گل رامیان, گل رامیان,

وی، مرگ و میر بر اثر بیماری قلبی عروقی، طلاق و تصادفات جاده ای را از جمله موارد افزایش آمار زنان سرپرست خانوار ذکر کرد.

,

غفاری اظهار کرد: متاسفانه امروزه شاهد افزایش آمار اعتیاد هستیم و در گنبد بیش از 100 کارتن خواب را تحت پوشش بهزیستی قرار داده ایم و باید با وجود کارگروههای آسیب های اجتماعی از روند رو به رشد پیشگیری کنیم.

,

goleramian1

, goleramian1,

50 هزار معلول تحت پوشش بهزیستی گلستان هستند

, 50 هزار معلول تحت پوشش بهزیستی گلستان هستند,

وی افزود: در این استان حدود 50 هزار معلول تحت پوشش بهزیستی گلستان وجود دارد که بالغ بر دو و نیم درصد جمعیت استان را شامل می شود و هفت درصد جمعیت معلول ثبت شده در کشور متعلق به بهزیستی این استان است.

,

مدیر کل بهزیستی استان گلستان با اشاره به آمار رو به رشد فرزندان بدسرپرست، بیان کرد: در حال حاضر بیش از پنج هزار و ۲۰۰ فرزند بد سرپرست و بی سرپرست را نگهداری می کنیم که اعتیاد، طلاق و عوامل دیگر موجب این امر شده است.

,

وی تصریح کرد: در استان گلستان ۲۸ مرکز ترک اعتیاد اقامتی میان مدت وجود دارد و از این تعداد، سه مرکز در شهرستان رامیان است.

,

غفاری خاطرنشان کرد: همچنین در استان ۶۰ مرکز سرپایی ترک اعتیاد وجود دارد که از این آمار در شهرستان رامیان سه مرکز است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه