فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور خبر داد:
واژگونی پژو در نیشابور 2 کشته و 3 مجروح برجای گذاشت
واژگونی یک دستگاه پژو 405 در بلوار باغرود شهر نیشابور 2 کشته و 3 مجروح بر جای گذاشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ اکبر آقابیگی فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور در گفت و گو با خبرنگار عطارنیوز، گفت: ساعت 20:14 دقیقه شب گذشته در پی اعلام مرکز فوریت های پلیسی 110 مبنی بر تصادف فوتی در بلوار باغرود شهر نیشابور بلافاصله تیمی از کلانتری 13 قدس به همراه عوامل اورژانس به محل حادثه اعزام شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عطارنیوز,
وی عنوان کرد: در بررسی های عوامل انتظامی در محل حادثه مشخص شد یک دستگاه پژو 405 با 5 سرنشین جوان از جاده منحرف و واژگون شده است.
,
آقابیگی گفت: در این حادثه رانندگی متاسفانه دو سرنشین عقب خودرو به نام های سجاد(18 ساله) و آرش( 20ساله) به علت شدت جراحات وارده در دم فوت و راننده 22 ساله و دو سرنشین دیگر آن نیز مجروح و با کمک عوامل امدادی به بیمارستان شهر نیشابور منتقل شدند.
,
وی تصریح کرد: کارشناس پلیس راه علت حادثه را ناتوانی راننده در کنترل خودرو ناشی از تخطئی از سرعت مطمئنه اعلام کرده است.
,
فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور با بیان اینکه در این حادثه سرنشینان عقب خودرو از کمربند های ایمنی استفاده نکرده بودند خاطر نشان کرد: استفاده از کمربند ایمنی به عنوان یکی از موثرترین راهکار های برقراری ایمنی در جاده است که تا به حال بیش از هر وسیله دیگری جان انسان ها را نجات داده است .پس رانندگان عزیزی که جان خود و سرنشینان خودرو اهمیت می دهید، استفاده از کمربند را جدی بگیرید و به دیگران هم در استفاده از آن تذکر دهید.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه