کارشناس هواشناسی خراسان‌جنوبی:

بارش پراکنده برف و باران در نیمه شرقی و مرکزی استان

بارش پراکنده برف و باران در نیمه شرقی و مرکزی استان
کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی گفت: در بعدازظهر افزایش ابر و بارش پراکنده برف و باران را در مناطق مرکزی و شرقی خواهیم داشت و در ارتفاعات شاهد تشکیل مه خواهیم بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا برهانی کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی در گفتگو با خاورستان، اظهار کرد: در 24 ساعت آینده هوای استان کمی ابری تا نیمه ابری گاهی با وزش باد پیش بینی می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خاورستان،,

 

,

وی با بیان این‌که در بعدازظهر افزایش ابر و بارش پراکنده برف و باران را در مناطق مرکزی و شرقی خواهیم داشت، گفت: در ارتفاعات شاهد تشکیل مه خواهیم بود.

,

 

,

کارشناس هواشناسی افزود: طی سه روز آینده در بیرجند بارش پراکنده برف و باران را خواهیم داشت.

,

 

,

برهانی با اشاره به ادامه سرمای هوا تا روز جمعه، گفت: در طی ساعات گذشته در نهبندان، قاین و اطراف بیرجند شاهد بارش پراکنده برف بوده ایم.

,

 

,

وی خاطرنشان کرد: در 24ساعت گذشته سربیشه با 9درجه زیر صفر سردترین و طبس با 11درجه بالی صفر گرمترین شهرستان ها بوده اند.

,

 

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه