فرمانده سپاه ناحیه هریس:

کارگروه اقتصاد مقاومتی، تحقق اقتصاد مقاومتی را در بر دارد

کارگروه اقتصاد مقاومتی، تحقق اقتصاد مقاومتی را در بر دارد
به همت بسیج سازندگی سپاه ناحیه هریس همزمان با هفته بسیج سومین کارگروه اقتصاد مقاومتی شهرستان با حضور فرمانده ، مسئولین شهرستانی و اعضای کارگروه در اتاق جلسات ناحیه برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هریس پویا،  سرهنگ پاسدار براتعلی ممی پور فرمانده سپاه ناحیه هریس راه برون رفت از مشکلات اقتصادی توجه به اقتصاد مقاومتی می باشد و تشکیل کارگروه اقتصاد مقاومتی در شهرستان به منظور تحقق اقتصاد مقاومتی مورد تاکید مقام معظم رهبری در سال جاری اشاره کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هریس پویا,

سرهنگ ممی پور افزود:  در سطح جامعه بیشتر شعار اقتصاد مقاومتی داده می شود تا اینکه عملی صورت بگیرد و بسیج و سپاه به عنوان بازوان پرتوان ولایت در عرصه اقتصاد مقاومتی و سازندگی کارنامه درخشانی دارند.

,

وی ادامه داد:  اهداف این جلسات بررسی مشکلات شهرستان در زمینه امنیت غذایی در زیر بخش کشاورزی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی می باشد.

,

فرمانده سپاه هریس گفت: مواردی از جمله بررسی نحوه اصلاح الگوی کشت ، اصلاح نژادی دام سبک و سنگین و چرایی نبود مراکز بهداشتی فراورده های لبنی در سطح شهرستان ، احصاء و موارد جهت بررسی به رده های بالاتر منعکس گردید.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه