آیتالله محمد فاضل به کما رفت
آیتالله محمد فاضل استرآبادی مسئول حوزه علمیه فیضیه بابل به علت وخامت جسمانی در بیمارستان شهید بهشتی این شهر بستری شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بابل نوین، اباذر اکبرزاده پاشا رئیس بیمارستان شهید بهشتی بابل خبر از بستری شدن آیتالله فاضل در این بیمارستان داد و اظهار کرد: آیتالله فاضل بر اثر خونریزی شدید در ناحیه مغز از صبح امروز در بیمارستان بستری شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بابل نوین, بابل نوین,وی افزود: با وجود پیگیری پزشکان جراح مغز و اعصاب به علت سطح هوشیاری پایین، جراحی کمکی به ایشان نخواهد کرد و از مردم خواستند برای سلامتی وی دعا کنند.
آیتالله محمد فاضل فرزند مرحوم آیتالله شیخ نجف علی فاضل استرآبادی است که در سال 1314 ه.ش در نجف اشرف دیده به جهان گشود و در سال 1326 به همراه پدر و مادرش به ایران آمد، پس از کسب مدارج عالی حوزه در سال 1364 اقدام به تأسیس حوزه علمیه فیضیه مازندران در روستای سلطان محمد طاهر شهرستان بابل کرد.
گفتنی است ایشان قبل از بازگشت به ایران، در نجف اشرف از محضر اساتید بزرگی مانند مرحوم آقای خویی، آیتالله شاهرودی، شیخ آقابزرگ تهرانی و … بهره گرفته بود که نامبرده چندی پیش نیز در بخش مغز و اعصاب بیمارستان آیتالله روحانی بابل بستری و تحت عمل جراحی قرار گرفت.
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه