امام‌جمعه اهل تشیع انبارالوم آق‌قلا :

امروز مدافعان حرم نه‌تنها از شیعیان بلکه از اهل سنت نیز دفاع می کنند

امروز مدافعان حرم نه‌تنها از شیعیان بلکه از اهل سنت نیز دفاع می کنند
امام‌جمعه اهل تشیع انبارالوم آق‌قلا گفت : امروز مدافعان حرم حاضرند مردانه در دوردست‌ها ، نه‌تنها از شیعیان بلکه از اهل سنت و حتی هر مظلومی که مورد تجاوز ظالمان قرار می‌گیرد، دفاع کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه اسپی دژ، حجت‌الاسلام محمد شیخی امام‌جمعه اهل تشیع انبارالوم آق‌قلا در تجمع بسیجیان مدافعان حرم و نماز جمعه این هفته انبارالوم، ضمن گرامیداشت هفته بسیج گفت : به شکر خداوند، جوانان مدافعان حرم خارج از مرزها برای تأمین امنیت این کشور در جهاد هستند و همواره تلاششان بر این است تا مرزهای این کشور را از طمع و توطئه دشمنان در امان نگه‌دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه اسپی دژ,

وی افزود : امروز ما پیرو استاد و مولایمان حضرت امیرالمؤمنین(ع) هستیم که خانه‌ی خود را آن‌قدر گسترده می‌دانیم که حاضریم مردانه در دوردست‌ها ، نه‌تنها از شیعیان بلکه از اهل سنت و حتی هر مظلومی که مورد تجاوز ظالمان قرار می‌گیرد، دفاع کنیم.

,

امام‌جمعه اهل تشیع انبارالوم آق‌قلا ادامه داد : امروز فقط عده‌ای بسیار کمی از جوانان ما توفیق پیداکرده‌اند که به یاری مسلمانان در کشور عراق و سوریه بروند تا در مقابل تکفیری‌ها ایستادگی کنند.

,

حجت‌الاسلام شیخی خاطرنشان کرد : تجمع سراسری در حمایت از جبهه مقاومت و مدافعان حرم نشان داد که جوانان بسیجی امروز همانند جوانان بسیجی روزهای دفاع مقدس در راه این انقلاب حضور دارند و پای رهبر خود و آرمان‌های انقلاب اسلامی می‌مانند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه