logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

گاز برخی کارخانه‌های سیمانی قطع شد

گاز برخی کارخانه‌های سیمانی قطع شد
یک کارشناس صنعت سیمان از قطع گاز برخی کارخانه‌های سیمانی خبر داد و گفت: در چنین شرایطی تأمین مازوت به عنوان سوخت جایگزین نیز با مشکل روبه‌رو است و هنوز قیمت این فرآورده مشخص نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فارس؛ علی‌محمد بُد با اشاره به قطع گاز بعضی از کارخانه‌های سیمانی کشور همزمان با فرارسیدن روزهای سرد، اظهار داشت: اکثر کارخانه‌های سیمانی با مشکل تأمین گاز روبه‌رو هستند به طوری که گاز برخی کارخانه‌ها قطع شده و برخی کارخانه‌ها نیز با مشکل افت فشار گاز روبه‌رو شده‌اند.

وی ادامه داد: گاز کارخانه‌های سیمانی در استان‌هایی مانند خراسان رضوی، کردستان و اصفهان قطع شده و یا به تولیدکنندگان هشدار قطعی گاز طی یکی، دو روز آینده داده شده است.

وی تصریح کرد: در چنین شرایطی، وضعیت تأمین مازوت به عنوان سوخت جایگزین برای کارخانه‌های سیمانی نیز مشخص نیست و نمی‌دانیم قرار است این فرآورده با چه قیمتی برای تولیدکنندگان محاسبه شود.

بد توضیح داد: تولیدکنندگان سیمان با دریافت حواله، نسبت به تحویل مازوت از شرکت پالایش و پخش اقدام می‌کنند و پول این سوخت به صورت اقساطی پرداخت می‌شود.

وی با اشاره به پیگیری برخی تولیدکنندگان برای دریافت مازوت، گفت: پاسخی که به ما داده‌اند این بوده که هنوز قیمت مازوت به طور قطعی ابلاغ نشده است.

بد با بیان اینکه قبلاً مازوت با قیمت لیتری 100 تومان به تولیدکنندگان تحویل داده می‌شد، گفت: صنعتگران در حال حاضر نمی‌دانند چه بهایی را بابت خرید سوخت جایگزین باید پرداخت کنند.

این کارشناس صنعت سیمان تأکید کرد: دولت در مورد قیمت مازوت هنوز برنامه‌ریزی انجام نداده است و مشکل تأمین سوخت باعث شده تولید کارخانه‌های سیمانی کاهش یابد، به طوری که تولید برخی کارخانه‌ها 50 درصد کاهش یافته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه