logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

رحمتی: استقلال با من تماس نگرفته است

رحمتی: استقلال با من تماس نگرفته است
دروازه بان استقلال گفت: هر وقت از باشگاه استقلال با من تماس گرفتند که برای تمدید به آنجا بروم می‌ توانم بگویم بازیکن این تیم هستم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا مهدی رحمتی دروازه‌بان‌ شماره یک 3 سال گذشته  استقلال از ابهامات امسال آبی هاست. رحمتی که کماکان ممتازترین گلر لیگ‌برتر فوتبال ماست در حالی تمرینات اختصاصی خود را برای فصل آینده آغاز کرده که روزنامه ها هر روز از اختلاف یا صلح او با امیر قلعه‌نویی می‌ نویسند.رحمتی در پاسخ به این سوال که آیا امسال در جمع استقلالی ها باقی خواهد ماند یا نه می‌ گوید: هنوز چیزی معلوم نیست.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

او سپس حرف هایش را اینطور ادامه می‌ دهد: هر وقت از باشگاه استقلال با من تماس گرفتند که برای تمدید به آنجا بروم می‌ توانم بگویم بازیکن این تیم هستم اما فعلا چیزی مشخص نیست و باشگاه هم تماسی با من نگرفته.
درباره رحمتی می‌ گویند او در جلسه با امیر قلعه‌نویی به وی گفته کمک می‌ کند آبی ها حنیف عمران زاده و یکی، دو بازیکن دیگر را در جمع خود حفظ کنند.

,

او سپس حرف هایش را اینطور ادامه می‌ دهد: هر وقت از باشگاه استقلال با من تماس گرفتند که برای تمدید به آنجا بروم می‌ توانم بگویم بازیکن این تیم هستم اما فعلا چیزی مشخص نیست و باشگاه هم تماسی با من نگرفته.
درباره رحمتی می‌ گویند او در جلسه با امیر قلعه‌نویی به وی گفته کمک می‌ کند آبی ها حنیف عمران زاده و یکی، دو بازیکن دیگر را در جمع خود حفظ کنند.

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه