ارسال بیش از دو هزار اثر به جشنوارهای ملی کاریکاتور و عکس در اراک
مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اراک گفت: دو هزار و ۸۰۴ اثر به دومین جشنواره ملی کاریکاتور شهر+ من و اولین جشنواره ملی عکس من و شهر، زشت و زیبا در کلانشهر اراک ارسال شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید کربلایی حسنی مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اراک در گفتگو با اراک امروز؛ گفت: با پایان یافت مهلت ارسال آثار طبق آمار ارائه شده از سوی دبیرخانه این جشنواره تعداد ۱۶۱ نفر درخواست شرکت در بخش حضوری این جشنواره را به دبیرخانه ارائه و در مجموع ۳۴۵ نفر با ارائه ۲۸۰۴ اثر در این جشنواره شرکت داشتهاند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اراک امروز,کربلایی حسنی اظهار کرد: داوری آثار پذیرفته شده با حضور افشین شاهرودی، فرهاد سلیمانی و مجید ناگهی انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: ایمنی و آتش نشانی، حمل و نقل و ترافیک، حفظ و نگهداری فضای سبز و منظر شهری و شهرنشینی از موضوعات جشنواره ملی کاریکاتور و حمل و نقل و ترافیک، فضای سبز شهری، پسماند و ایمنی و آتش نشانی از موضوعات اولین جشنواره ملی عکس در بخش غیرحضوری است.
مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اراک بیان کرد: زیبایی ها و جاذبه های شهر اراک بخش حضوری جشنواره ملی عکس است.
کربلایی حسنی اظهار کرد: دومین جشنواره ملی کاریکاتور شهر + من و اولین جشنواره ملی عکس من و شهر، زشت و زیبا ۱۹ آذرماه در فرهنگسرای شهر اراک برگزار می شود.
انتهای پیام/
کربلایی حسنی اظهار کرد: داوری آثار پذیرفته شده با حضور افشین شاهرودی، فرهاد سلیمانی و مجید ناگهی انجام خواهد شد.
,وی ادامه داد: ایمنی و آتش نشانی، حمل و نقل و ترافیک، حفظ و نگهداری فضای سبز و منظر شهری و شهرنشینی از موضوعات جشنواره ملی کاریکاتور و حمل و نقل و ترافیک، فضای سبز شهری، پسماند و ایمنی و آتش نشانی از موضوعات اولین جشنواره ملی عکس در بخش غیرحضوری است.
,مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اراک بیان کرد: زیبایی ها و جاذبه های شهر اراک بخش حضوری جشنواره ملی عکس است.
,کربلایی حسنی اظهار کرد: دومین جشنواره ملی کاریکاتور شهر + من و اولین جشنواره ملی عکس من و شهر، زشت و زیبا ۱۹ آذرماه در فرهنگسرای شهر اراک برگزار می شود.
,
انتهای پیام/
,
]
ارسال دیدگاه