اسکان اضطراری ۱۰۰۰ مسافر در برف و کولاک

اسکان اضطراری ۱۰۰۰ مسافر در برف و کولاک
سرپرست سازمان امداد و نجات با اشاره به وقوع برف و کولاک در 13 استان کشور،‌ گفت: بیش از 11 هزار مسافر در جاده‌های کشور توسط نیروهای هلال‌احمر امدادرسانی شده‌اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مرتضی سلیمی اظهار داشت: 13 استان مازندران، گلستان، گیلان، سمنان، قزوین، تهران، خراسان رضوی، شمالی و جنوبی، زنجان، کرمان، فارس و یزد متأثر از برف و کولاک شده است.

وی افزود: 60 محور شهر و مناطق عشایرنشین همچنین بیش از 11 هزار مسافر توسط نیروهای هلال‌احمر امدادرسانی شده‌اند.

سرپرست سازمان امداد و نجات از اسکان اضطراری بیش از هزار مسافر در جاده‌ها و محورهای کوهستانی خبر داد و اعلام کرد: 12 مسافر گرفتار در برف که دچار حادثه شده بودند، به مراکز درمانی منتقل و 37 نفر از خدمات سرپایی بهره‌مند شدند.

سلیمی اضافه کرد: بیش از 2500 خودروی گرفتار در برف طی چند روز گذشته توسط نیروهای امدادی رهاسازی شده و تعداد زیادی نان، آب‌معدنی، خرما، نایلون، کنسروجات و چراغ والور میان مسافران گرفتار در برف و کولاک توسط 185 تیم توزیع شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,

 

,

 

,

منبع:فارس

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه