شمارش پرندگان مهاجر در دلیجان+تصاویر

شمارش پرندگان مهاجر در دلیجان+تصاویر
اداره محیط زیست شهرستان دلیجان در حاشیه رودخانه انار بار و انتهای دریاچه سد 15 خرداد دلیجان اقدام به بررسی آماری تعداد و نوع پرندگان مهاجر کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پیام دلیجان؛ بر اساس مشاهدات و شمارش صورت گرفته تعداد پرندگان مهاجر در سال جاری و نسبت به سال های قبل از رشد قابل توجه ای برخوردار بود. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  پیام دلیجان؛,  پیام دلیجان؛,  بر اساس مشاهدات و شمارش صورت گرفته تعداد پرندگان مهاجر در سال جاری و نسبت به سال های قبل از رشد قابل توجه ای برخوردار بود. ,

 

,

در پایان نیز پرسنل اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دلیجان اقدام به پاشیدن گندم جهت خوراک این پرندگان و سایر پرندگان حاشیه دریاچه کردند.

,

 

,

دریاچه سد پانزده خرداد با 13 و نیم کیلومتر مربع وسعت در پنج کیلومتری شهر دلیجان و در مجاورت مسیر ارتباطی دلیجان -سلفچگان واقع شده و از جمله مناطق تحت نظارت و مدیریت اداره حفاظت محیط زیست این شهرستان است. 

,

 

,

شهرستان دلیجان در جنوب استان مرکزی دارای 45هزار نفر جمعیت است.

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 حمیدرضا زاهدی 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه