اولین شهردار زن در گلستان منصوب شد + تصاویر

اولین شهردار زن در گلستان منصوب شد + تصاویر
طی حکمی از سوی حسین صادقلو شهردار گرگان شهرداران منطقه یک و دو شهر گرگان منصوب شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از گلستان ما ، طی احکام جداگانه از سوی حسین صادقلو شهردار گرگان مهندس فاطمه کاویان دارای مدرک کارشناسی عمران و کارشناس رسمی دادگستری به عنوان شهردار منطقه یک گرگان و مهندس علیرضا حاجی محمدعلی فوق لیسانس عمران و ناظر چندین پروژه بین المللی از جمله برج میلاد تهران به عنوان شهردار منطقه دو گرگان منصوب شدند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, گلستان ما,

golestanema4

, golestanema4,

گفتنی است ، مهندس فاطمه کاویان نخستین شهردار زن در استان گلستان است.

,

صادقلو شهردار گرگان انتخاب مهندس فاطمه کاویان به عنوان شهردار منطقه یک گرگان را حق شهروندی خانم ها اعلام کرد و گفت : با این اعتقاد که هر شهری در هر منطقه که قرار داشته باشد حداقل نیمی از آن را خانم ها تشکیل می دهند و این انتخاب حق شهروندی آنهاست و شهرداری گرگان وظیفه دارد حداقل در انتخابات خود این نکات را رعایت کند.

,

golestanema8

, golestanema8,

golestanema8

, golestanema8,

golestanema8

, golestanema8,

golestanema8

, golestanema8,

golestanema8

, golestanema8,

golestanema8

, golestanema8,

golestanema8

, golestanema8,

افتتاح ناحیه 7 خدمات شهری در روستای زیارت گرگان

,

همچنین ناحیه 7 خدمات شهری زیر نظر شهرداری منطقه یک گرگان در روستای زیارت با حضور مسئولین شهر گرگان افتتاح شد .

,

golestanema5

, golestanema5,

شهردار گرگان در حاشیه افتتاح این ناحیه گفت : با توجه به این که منطقه زیارت به حریم شهری شهر گرگان اضافه شد ، وظیفه خود دانستیم به منظور مدیریت و کنترول ساخت و ساز ها ناحیه 7 خدمات شهری را در این منطقه مستقر نماییم .

,

golestanema5

, golestanema5,

وی افزود : عزیزانی که در این منطقه ساکن هستند باید ساخت و سازهای خود را براساس ضوابط و قوانین شهرداری انجام دهند و از هر گونه ساخت و ساز بی رویه و غیرمجاز پرهیز نمایند.

,

golestanema5

, golestanema5,

 گزارش قوانلو خبرنگار صدا و سیمای گلستان از مراسم معارفه شهرداران منطقه یک و دو شهر گرگان وافتتاح ناحیه 7 خدمات شهری در روستای زیارت

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه