فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه فریمان:
بسیج با بصیرت بخشی به آحاد جامعه از نفوذ فرهنگی دشمن جلوگیری کردهاست
جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه فریمان گفت: انقلاب و بسیج هیچگاه رسالتش تمامشدنی نیست و با بصیرت بخشی به آحاد جامعه از نفوذ فرهنگی دشمن جلوگیری کردهاست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه فریمان در گفتگو با خبرفریمان با بیان این که اهمیت و جایگاه بسیج بر کسی پوشیده نیست، اظهارکرد: هدف امام خمینی(ره) از بنیان نهادن انقلاب اسلامی و تشکیل بسیج، احیای اسلام ناب و عمل به احکام نورانی آن به کمک بسیج توده های مردمی بود و لذا انقلاب و بسیج هیچگاه رسالتش تمامشدنی نیست و هردو با هم هم ذات هستند.
سرهنگ دوم پاسدار ابراهیم بیدل با اشاره به این که تشکیل و تاسیس بسیج از سالها قبل و از زمان مبارزه با طاغوت در ذهن و باور امام شکلگرفته بود، گفت: بالاخره امام راحل(ره) در 5آذر 58، شجره طیبه بسیج را بنیان نهاد.
سرهنگ دوم پاسدار بیدل در ادامه پاسداری از اصل نه شرقی، نه غربی و استکبارستیزی را از جمله مولفه های بسیج برشمرد و افزود: بسیج با بصیرت بخشی به آحاد جامعه از نفوذ دشمن جلوگیری کردهاست.
بیدل بسیج را مجموعه ای از مردم متدین و وفادار به انقلاب و آرمانهای نظام اسلامی بیان کرد که روز به روز بر عمق آن افزوده میشود.
وی خاموشکردن فتنه ضد انقلاب از جمله فتنه آمل، کردستان، سیستان و ... تا فتنه 88، را همه از اثرات حضور همه جانبه بسیجیان در عرصه دفاع از انقلاب از زمان پیروزی انقلاب تا کنون برشمرد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه