سرپرست مرکز بهداشت مهرستان خبر داد:
ویزیت رایگان بیش از 400 نفر توسط پزشکان بسیجی
سرپرست مرکز بهداشت مهرستان، گفت: در طول هفته بسیج بیش از 400 نفر از شهروندان توسط بسیج جامعه پزشکی ویزیت رایگان شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالرحیم طبسی در گفتوگو با خبرنگار با مهرستان با اشاره به اجرای طح ویزیت رایگان، افزود: به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج و در راستای افزایش سطح سلامت جامعه و بهره برداری نیازمندان و بیماران در نقاط محروم شهرستان مهرستان، خدمات بهداشتی و درمانی به صورت رایگان انجام شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , با مهرستان ,وی افزود: همزمان با هفته بسیج طرح ویزیت رایگان توسط ناحیه مقاومت بسیج سپاه مهرستان و همکاری مرکز بهداشت و درمان شهرستان در محله کهن شهر برگزار گردید.
, .,وی خاطرنشان کرد: مردم در این طرح از خدمات پزشکی، ویزیت رایگان، اندازه گیری قند خون، فشار خون و مشاوره به طور رایگان بهره مند شدند.
,سرپرست مرکز بهداشت مهرستان، با اشاره به برپایی ایستگاه سلامت در مصلی نماز جمعه شهر مهرستان، خاطرنشان کرد: به مناسبت هفته بسیج ایستگاه سلامت نیز در مصلی نماز جمعه شهر مهرستان برپا و نمازگزاران خدمات آموزشی و بهداشتی دریافت کردند.
, .,طبسی به برگزاری کارگاه مشاوره آسیب های اجتماعی و بهداشت بلوغ در طی هفته بسیج اشاره و تصریح کرد: به منظور آشنایی بیشتر دانش آموزان دختر با دوران بلوغ و تغذیه سالم این کارگاه آموزشی برگزار شد.
,

,

]
ارسال دیدگاه