یادواره شهدای آبروی محله در بروجن برگزار شد

یادواره شهدای آبروی محله در بروجن برگزار شد
یادواره شهدای آبروی محله به نام سردار شهید خسرو قلعه‌ای به همت حوزه مقاومت امام علی (علیه‌السلام) و با همکاری بنیاد شهید انقلاب اسلامی، پایگاه مقاومت بسیج و هیئت‌امنای مسجد امیرالمؤمنین (ع) شهرک الهیه بروجن برگزار شد
[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلار، یادواره آبروی محله  به نام  سردار شهید خسرو قلعه‌ای  به همت پایگاه مسجد امیر المومنین (ع) و با همکاری هیئت‌امنا  و  مسجد شهرک الهیه با حضور خانواده معظم شهدا، مردم مؤمن و جمعی از مسئولین شهرستان بروجن برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلار,

سرهنگ علی کیهانی فرمانده سپاه بروجن ضمن خوش‌آمد گویی و خیرمقدم، اظهار داشت: بسیج مدرسه عشق، مکتب شهیدان گمنامی است که پیروانش بر گلدسته‌های رفیع آن بانگ شهادت سر دادند.

کیهانی افزود: بسیج میقات پابرهنگان و معراج اندیشه پاک اسلامی است که تربیت‌یافتگان آن نام و نشانی در گمنامی و بی‌نشانی گرفتند.

وی افزود: نیروی عظیم مردمی بسیج عامل تحرک، پیشرفت، عدالت خواهی، استکبار ستیزی و امنیت پایدار، توسعه و اقتصاد مقاومتی است.

در ادامه این مراسم حجت‌الاسلام مهدیه استاد حوزه و دانشگاه و رئیس حوزه علمیه بروجن با اشاره به  ویژگی‌های بسیج، گفت: بسیج باید «ثُمَّ تَتَفَکرُوا مَا بِصَاحِبِکم مِن جِنَّةٍ» باشد و روشن است که «قیام» در اینجا نه به مفهوم روی پا ایستادن که به مفهوم روی آوردن به ارشاد و اصلاح و سازندگی انسان‌ها با گفتگوی روشنگرانه و انگیزش آنان به اندیشه و تفکر و نیز به اندیشه نشستن خویش است.

,
,
,
,
,
,
,

حجت‌الاسلام مهدیه با بیان اینکه بسیج قداست دارد، گفت: باید این جمله رهبر کبیر انقلاب که می‌فرمایند «از خدا می‌خواهم مرا با بسیجیان محشور کند» دقت کنیم و قیام برای خدا نه مکان و نه جای را می‌شناسد بسیجی باید در جامعه تأثیر گزار باشد.

,

وی در ادامه  گفت: رهبری و ایمان به رهبری، تفکر بسیجی، ایمان به الله و اخلاص و بصیرت داشتن از جمله ویژگی‌های یک بسیجی است.

,

گفتنی است این یادواره به همت حوزه مقاومت امام علی (علیه‌السلام) و با همکاری بنیاد شهید انقلاب اسلامی، پایگاه مقاومت بسیج و هیئت‌امنای مسجد امیرالمؤمنین (ع)  شهرک الهیه برگزار شد.

انتهای پیام/

,
,
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه