معاون راه و شهرسازی لرستان:
58 کیلومتر از راه های روستایی شهرستان چگنی شوسه است
معاون راه و شهرسازی لرستان گفت: 58 کیلومتر از راه های روستایی شهرستان چگنی شوسه است که امید می رود طی یک الی دو سال آینده آسفالت شوند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرچگنی، صادق مریدی به احداث ادامه چهار بانده خرم آباد کوهدشت اشاره کرد و بیان داشت: حدود 23 کیلومتر از جاده چهار بانده خرم آباد- کوهدشت باقی مانده که در حال احداث است و امید است که تا سال 96 به اتمام برسد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرچگنی,معاون راه و شهرسازی لرستان در خصوص ساخت پل های دائم بر سر راه روستاهای بخش شاهیوند شهرستان چگنی عنوان کرد: سه پل تخریب شده راه روستاهای بخش شاهیوند که بر اثر جاری شدن سیل تخریب شده اند برای احداث پل های دائم و مستحکم به پیمانکار واگذار و تا کنون حدود 12 درصد کار ساخت آنها انجام شده است.
,وی افزود: عبور و مرور مردم روستاهای این بخش از طریق پل های موقت تا ساخت کامل پل های دائم برقرار است.
,مریدی گفت: امیدواریم با در نظر گرفتن اعتبار در اسرع وقت و تا قبل از پایان سال ساخت این پل ها اتمام یابد.
,وی راه های روستایی شهرستان چگنی را 383 کیلومتر دانست و بیان داشت: 84 درصد راه های روستایی شهرستان چگنی آسفالت شده اند که از میانگین آسفالت راه های روستایی استانی که 78 درصد می باشد نیز بالاتر است.
,معاون راه و شهرسازی لرستان با بیان اینکه 16 درصد از راه های روستایی شهرستان چگنی تا کنون آسفالت نشده اند گفت: 58 کیلومتر از راه های روستایی شهرستان چگنی شوسه است که امید می رود طی یک الی دو سال آینده آسفالت شوند.
,مریدی همچنین با اشاره به ادامه ساخت جاده چهاربانده خرم آباد- پلدختر از شهر ویسیان تا پلدختر گفت: ادامه ساخت جاده چهار بانده خرم آباد- پلدختر از 1300 متر قبل از شهر ویسیان تا پلدختر به طول 68 کیلومتر در دست مطالعه است که 32 کیلومتر آن در دست اجراست و 15 کیلومتر تا هفته آینده در دست اجرا قرار گرفته و 21 کیلومتر باقیمانده نیز تا سال آینده در دست اجرا قرار می گیرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه