معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی خبر داد؛
ورود یک میلیون ۷۰۰ هزار نفر به مشهد مقدس
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی از ورود یک میلیون و 696 هزار و 670 نفر به مشهد مقدس خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مشهد پیام، محمد حسن واحدی با اعلام این خبر اظهار داشت: این تعداد از زائران در بازه ی زمانی ۲۹ آبان تا ششم آذر ماه به مشهد مقدس وارد شده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهد پیام,وی افزود: از این تعداد، یک میلیون ۱۶۵ هزار و ۶۷۶ نفر با وسیله نقلیه شخصی و ۳۰۴ هزار و ۸۹۰ نفر از طریق وسائط نقلیه ی عمومی به مشهد مقدس مشرف شده اند.
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی، سهم حمل و نقل ریلی را ۱۳۴ هزار و ۱۸۴ نفر و میزان ورودی زائران از طریق حمل و نقل هوایی را ۹۱ هزار و ۹۲۰ نفر اعلام کرد.
انتهای پیام/
وی افزود: از این تعداد، یک میلیون ۱۶۵ هزار و ۶۷۶ نفر با وسیله نقلیه شخصی و ۳۰۴ هزار و ۸۹۰ نفر از طریق وسائط نقلیه ی عمومی به مشهد مقدس مشرف شده اند.
,معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی، سهم حمل و نقل ریلی را ۱۳۴ هزار و ۱۸۴ نفر و میزان ورودی زائران از طریق حمل و نقل هوایی را ۹۱ هزار و ۹۲۰ نفر اعلام کرد.
,انتهای پیام/
,]