عزاداری مردم ماکو در غم وفات پیامبر و شهادت امام حسن مجتبی (ع)
عزاداران ماکویی به مناسبت وفات پیامبر(ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) مسیر بین دفتر امام جمعه تا مسجد جامع را عزاداری کردند .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرزداران ، تجمع جمع کثیری از عاشقان پیامبر(ص) و اهلبیت (ع) امروز در مسجد جامع ، به شهرستان ماکو رنگ و بوی معنوی داد .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرزداران,در این مراسم پس از عزاداری، زیارتنامه پیامبر (ص) از بعید قرائت شد و در ادامه امام جمعه شهرستان ماکو ضمن تشکر از حضور حداکثری مردم در عزای پیامبر(ص) و امام حسن مجتبی (ع) گفت : ما در مقابل پیامبر باید احساس مسئولیت داشته باشیم ؛ اگر میبینید که در کشور مشکلات اقتصادی و سیاسی داریم علت آن کم رنگ شدن احساس مسئولیت می باشد .
,حجت الاسلام رنجبری گفت : برای اینکه در مقابل پیامبر مسئول باشیم در ابتدا باید نسبت به پیامبر معرفت داشته باشیم ،هر چه بیشتر معرفت به پیامبر باشد بیشتر در کارها موفق می شویم .
,وی خاطر نشان ساخت : معرفت دو نوع است معرفت ظاهری و شناسنامه ای ،معرفت شخصیتی ؛ باید به هر دو نوع معرفت توجه زیادی داشت چرا که خیلی از افراد هستند که خانواده یا نصب پیامبر را نمیدانند اما اگر از این افراد راجع به بازیگران یا فوتبالیست ها سوال کنید میگویند : افراد خارجی نام ببریم یا افراد ایرانی.
,رنجبری افزود: عربستانی ها نزدیک به 5 میلیون مقاله دکتری ، تز و پروژه علیه پیامبر(ص) ارائه داده اند.
,امام جمعه ماکو اظهار کرد: مومنین و متدینین ،برادر و خواهران ایمانی ما باید معرفت و شناخت خود را نسبت به پیامبر هم از بعد شناسنامه ای و هم از بعد حقیقی و شخصیتی بالا ببریم .
,


















,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه