دامن زدن به خودکشی با انتشار اخبار این پدیده ؛

با تشکیل جلسه و برگزاری همایش آمار خودکشی کاهش می یابد؟

با تشکیل جلسه و برگزاری همایش آمار خودکشی کاهش می یابد؟
اگرچه نوشتن از یک اقدام نادرست از نظر اصحاب رسانه کار پسندیده ای نیست اما سکوت هم میتواند یک هشدار باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از باغملک نیوز گاه‌وبیگاه در صفحه حوادث و یا از مردم کوچه و بازار می‌شنویم که فلان دختر خانم یا فلان پسر جوانی خودکشی کرده است، در کنار این قضاوت‌های بسیاری هم می‌شنویم، دهان‌به‌دهان می‌چرخد که آن پسر یا دختر به خاطر مسائل عاطفی و روابط عاشقانه خودکشی کرده و یا به خاطر مشکلات زندگی و ناامیدی اقدام به چنین کاری کرده و در آخر می‌گویند که عقل نداشته و دیوانه بوده؛ با این ‌وجود همه این اتفاقات در این جامعه دودی جای سؤال در انسان برمی‌انگیزد که چرا جوانان ما به سمت چنین مسائلی می‌روند؟ و خودکشی را به‌ عنوان یک‌ راه برای فرار از مشکلات می‌دانند؟

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, باغملک نیوز,

اگرچه نوشتن از یک اقدام نادرست از نظر اصحاب رسانه کار پسندیده ای نیست اما سکوت هم میتواند یک هشدار باشد .

,

 خودکشی در فواصل زمانی نزدیک به هم در حالی خطرناک و در حاشیه ناامنی است که سن افراد متوفی در بین جوانان بیشترین حد را دارد.

,

تقریبا یک ماه و چند روز از همایش بزرگ خودکشی در تالار فردوسی باغملک  می گذرد و در حاشیه این همایش از آمار نگران کننده خودکشی در باغملک پرده برداشته شد .

,

بارها اعلام شده که آمار خودکشی در باغملک نسبت به جمعیت کم آن به وضع هشدار و قرمز رسیده، اما آیا تاکنون  مسئولی برای راه اندازی اورژانس اجتماعی و یا حداقل اتاق مشاوره ای اقدامی کرده است ؟؟؟؟

,

آیا نباید تدابیر آگاه سازی زودتر صورت بگیرد ؟

,

برگزاری همایش و نشست چقدر در کم کردن این آمار تاثیر دارد ؟

,

یا اصلا شرکت کنندگان در این همایش ها چه قشری هستند ؟

,

 

,

حضور باشکوه در مراسم خاکسپاری افراد خودکشی کرده، می‌تواند سبب تشویق افرادی شود که این موضوع را در فکر خود پرورش می‎دهند و از این بابت عوامل اجتماعی می‎توانند زمینه ساز این نوع رفتارها باشند.

,

تنها، برگزاری چنین جلسات و همایش ها سبب کاسته شدن خودکشی نمی‌شود بلکه باید با یک برنامه‌ریزی دقیق و به کارگیری دستگاه‎های اجرایی زمینه را برای کاهش این اقدامات ایجاد کرد.

,

مشکلات فرهنگی، بیکاری، اقتصادی و اجتماعی می‌تواند زمینه ساز چنین حرکتی برای افرادی باشد که زمان‎های طولانی به این مسئله فکر می‎کنند.

,

 

,

از آنجا که شرایط اقتصادی نقش مهمی در به وجود آمدن خودکشی دارد باید برای رفع این موضوع دستگاه‌های اجرایی شهرستان با یکدیگر همکاری کنند.

,

باشد که با اقدام عملی در این راستا شاهد کاهش این آمار نسبت با سال های قبل در شهرستان باغملک باشیم.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه