شناسایی ۳۴ پیکر حادثه حله

شناسایی ۳۴ پیکر حادثه حله
مدیر کل پزشکی قانونی استان تهران گفت: تاکنون از ۷۰ خانواده از استان‌های خوزستان، تهران و اصفهان نمونه DNA دریافت شده که پس از تطبیق با نمونه DNA قربانیان حادثه هویت ۳۴ نفر شناسایی شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قادی پاشا، مدیر کل پزشکی قانونی استان تهران در خصوص شناسایی پیکرهای شهدای حله گفت: روز جمعه کار معاینه این پیکرها تمام شد و از روز شنبه کار استخراج را شروع کردیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

قادی پاشا اضافه کرد: تاکنون 70 خانواده از استان‌های خوزستان، تهران و اصفهان نمونه داده اند و بعد از تطبیقی که با نمونه DNA انجام شد 34 پیکر شناسایی شد که امید داریم در روزهای آینده تعداد بیشتری شناسایی شوند.

,

مدیر کل پزشکی قانونی استان تهران ادامه داد: تا کنون 52 پیکر در اختیار ما قرار گرفته است که 36 پیکر زن و 12 پیکر مرد بوده است و بقیه نیز قابل تشخیص نبودند.

,

 

,

منبع:فارس

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه