امام جماعت مسجد حضرت سجاد(ع) بیان کرد؛
پیاده روی زائران امام رضا(ع) از ورامین برگزار می شود
حجت الاسلام موسوی بیان کرد: سه سال است که جاماندگان از کاروان مشهد و حرم امام رضا(ع) در دشت ورامین با پای پیاده به سمت حرم برادر امام رضا(ع) در شهرستان پیشوا به راه می افتند تا با این امامزاده جلیل القدر تجدید بیعت کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ورامین ما: حجت الاسلام سید یاسر موسوی امام جماعت مسجد حضرت سجاد(ع) طی مصاحبه با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی ورامین ما گفت: تعداد بسیار زیادی از عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت برای اجرای ویژه برنامه اربعین عازم کربلای معلی شدند ولی متاسفانه به دلیل برخی قوانین و محدودیت ها, بسیاری از عاشقان نیز نتوانستند این امر را در کربلا اجرا کنند.
وی پس از بیان اینکه برنامه های بسیار زیبا و پر شور و شعوری در کشور برگزار شده است گفت: تجمعات و پیاده روی های داخل کشور به خصوص منطقه ورامین نشان داد که مردم علی رغم تمام هجمه های فرهنگی, دست از امام حسین(ع) بر نمی دارند.
امام جماعت مسجد حضرت سجاد(ع) اظهار کرد: آیین اجرای پیاده روی به سوی حرم ائمه اطهار(ع) به سمت مشهدالرضا(ع) نیز کشده شده و سال ها است که عاشقان این امام بزرگوار قبل از سالروز شهادت ایشان به سمت شهر مشهد به راه می افتند.
حجت الاسلام موسوی بیان کرد: سه سال است که جاماندگان از کاروان مشهد و حرم امام رضا(ع) در دشت ورامین با پای پیاده به سمت حرم برادر امام رضا(ع) در شهرستان پیشوا به راه می افتند تا با این امامزاده جلیل القدر تجدید بیعت کنند.
وی در خصوص اهداف این پیاده روی نیز گفت: اهداف مختلفی در این پیاده روی بزرگ که هر سال با شکوه تر از سال قبل اجرا می گردد, دنبال می شود که هدف کوتاه مدت آن بهره مندی از ثواب پیاده روی روز شهادت امام رضا(ع) است.
مسئول اجرایی پیاده روی جاماندگان ارض طوس اظهار کرد: در هدف میان مدت اجرای این برنامه در نظر داریم تا ماکتی کوچک به مقیاس یک هزارم از پیاده روی اربعین را اجرا کنیم.
حجت الاسلام موسوی در خصوص هدف بلند مدت اجرای این طرح نیز گفت: در نظر داریم تا با یاری خداوند متعال امامزاده جعفر بن موسی کاظم(ع) که از امامزادگان واجب التعظیم می باشد را به کل دنیا معرفی کنیم.
وی خاطر نشان کرد: موکب های مختلفی در مسیر حرکت در نظر گرفته شده است تا زائران پیاده در این موکب ها پذیرایی شده و خستگی مسیر از تن به در کنند.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه