یادواره شهدای زن و زنان ایثارگر در حسینیه سید بهزاد گناوه برگزار شد

یادواره شهدای زن و زنان ایثارگر در حسینیه سید بهزاد گناوه برگزار شد
یادواره شهدای زن و زنان ایثارگر با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران و پایگاه بسیج ام البنین جامعه زنان سپاه انصارالحسین(ع) در حسینیه سید بهزاد گناوه برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از گناوه پرس، یادواره شهدای زن و زنان ایثارگر با همکاری بنیاد شهید و امورایثارگران و پایگاه بسیج ام البنین جامعه زنان سپاه انصارالحسین(ع) در حسینیه سیدبهزاد گناوه برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گناوه پرس,

در این آیین حجت الاسلام والمسلمین فاضلی خراسانی (کدکنی) بیان داشت: آن چیزی که  شهدا از ما و نسلهای اینده خواستار شده اند؛ ولایت مداری،  حجاب و نماز است.

,

این روحانی تبلیغی ابراز داشت: اگر در مسیر شهدا گام برداریم و شهدا را در زندگی خود الگو قرار دهیم، همیشه پیروز خواهیم بود .

,

یاسین اکبا فرمانده سپاه انصار الحسین ( ع ) گناوه ابراز داشت: این یادواره ها تجدید بیعت  با شهدا است و باید  ببینیم شهدا از ما چه خواسته اند تا در این مسیر تحت ولایت فقیه زمان حرکت نماییم.

,

 اکبا ابراز داشت: ما بر سر ارزشهای خود با کسی سازش نداریم و تا اخرین نفس در مقابل جهانخواران ایستادگی خواهیم کرد.

,

وی افزود: پیام شهدا همان پیام اربعین، یعنی ایستادن پای اسلام و ولی فقیه ایستادن است.

,

در پایان این آیین معنوی برنامه های مختلف شامل سرود توسط بسیج خواهران پایگام ام البنین و مداحی اجرا شد.

, .,
 
,
, , , ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه