در جلسه فرمانداری اهواز
مراسم تشییع پیکر شهدای فاجعه حله چهارشنبه در اهواز برگزار می شود
مراسم تشییع پیکر مطهر ۱۴شهید واقعه حله فردا ساعت ۹ صبح از محل حسینیه ثارالله اهواز به سمت چهارراه سلمان فارسی(نادری) اهواز با حضور پر شور مردم و مسئولین برگزار خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اهواز نوین: جلسه هماهنگی برگزاری مراسم تشییع شهدای حادثه تروریستی حله عراق صبح امروز در سالن جلسات فرمانداری اهواز برگزار شد اسماعیل ارزانی بیرگانی فرماندار اهواز ضمن عرض تسلیت شهادت امام رضا (ع) و شهادت مظلومانه هموطنان خوزستانی به دست عوامل استکبار در خصوص برگزاری مراسم تشییع شهدای خوزستانی اظهار کرد:مراسم تشییع پیکر مطهر ۱۴شهید واقعه حله فردا ساعت ۹ صبح از محل حسینیه ثارالله اهواز به سمت چهارراه سلمان فارسی(نادری) اهواز با حضور پر شور مردم و مسئولین برگزار خواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهواز نوین,فرماندار اهواز با بیان اینکه بیشتر شهدای فاجعه حله بانوانی بودند که با کاروان برای شرکت در مراسم اربعین حسینی به عراق رفته بودند افزود:تاکنون پزشکی قانونی اسامی ۱۴شهید که هویت آنها مشخص شده را اعلام کرده.
,ارزانی با اشاره به حضور دو وزیر در این مراسم ادامه داد:هیاتی از سوی استانداری خوزستان از خانواده های شهدای حله سرکشی کرده اند و طبق فرمایشات مقام معظم رهبری این شهدا در مکانی به نام شهدای اربعین در قطعه شهدا در بهشت آباد اهواز به خاک سپرده می شوند.
,وی با اشاره به تشکیل ستاد مربوط به شهدای حله در فرمانداری عنوان کرد:تمامی ادارات مربوطه در صورت بروز هرگونه مشکل می توانند به این ستاد مراجعه کرده و مسئولیت خود را انجام دهند همچنین بقیه ادارات هم مانند شهرداری باید در بحث تبلیغات حضور پررنگ تری به عمل برسانند.
,اسماعیل ارزانی تاکید کرد:برای برگزاری مراسم فردا به نحو احسنت تمامی دستگاه های خدماتی مانند آتش نشانی،اورژانس،برق و …در این خصوص کاملا آماده باشند.
,همچنین حجت الاسلام سید لطف الله سپهر با عرض تسلیت این فاجعه تروریستی به رهبر معظم انقلاب و خانواده های شهدا گفت:جمع کثیری از شهدای ایرانی در کربلا مردم ولایتمدار خوزستانی هستند و اربعین حسینی با خون این شهیدان تاثیرگذارتر از قبل شده لذا تمامی ستاد ها،صداو سیما و رسانه ها باید به صورت تخصصی در این خصوص فعالیت کرده تا این مراسم بازخورد بین المللی داشته باشد تا یادمانی برای شهدای حله باشد.
,همچنین سرهنگ صفری فرمانده نیروی انتظامی شهرستان اهواز در خصوص ایجاد امنیت در طول مسیر و برگزاری مراسم اعلام آمادگی کرد و بنیاد شهید و مسئول آرامستان های اهواز هم آمادگی خود را اعلام کردند.
]
ارسال دیدگاه