اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

یونسکو از ایران تقدیر کرد

یونسکو از ایران تقدیر کرد
یونسکو اقدامات پاسدارانه ایران برای «نقالی» و «لنج‌سازی» را تأیید و از آن تقدیر کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش ایلنا، فرهاد نظری مدیرکل دفتر ثبت آثار تاریخی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گفت: در یازدهمین جلسه کمیته بین‌الدول حفاظت از میراث فرهنگی ناملموس که از هشتم آذرماه تا ١٢ آذر در «آدیس‌آبابا» در اتیوپی در حال برگزاری است، در روز دوم اجلاس، گزارش کشورهای عضو در خصوص وضعیت فعلی عناصر ثبت‌شده در فهرست نیازمند پاسداری فوری مورد ارزیابی قرار گرفت. در این بخش دو گزارش دوره‌ای پرونده‌هاى نقالی و لنج‌سازی از ایران ارزیابی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


فرهاد نظری ادامه داد: این دو عنصر در سال ٢٠١١ در فهرست نیازمند پاسداری فوری یونسکو به ثبت رسیده بود و کمیته با بررسی این دو گزارش تصمیم خود را اعلام و از ایران به خاطر اجرای موفق اقدامات پاسدارانه و ارائه گزارش به موقع تشکر کرد.

به گفته نظری، در ادامه اجلاس امروز میراث ناملموس یونسکو، محمدحسن طالبیان معاون میراث فرهنگی و رئیس هیأت اعزامی از ایران گزارشی در خصوص نحوه تدوین گزارش دوره‌ای، فرصت‌ها و چالش‌های منتج از. ثبت این دو عنصر در فهرست نیازمند فوری و نیز اجرای اقدامات پاسدارانه ارائه داد که مورد استقبال اعضای کمیته و سایر کشورهای عضو کنوانسیون و یونسکو قرار گرفت.

نظری همچنین توضیح داد: در نخستین روز اجلاس گزیده‌ای از تصمیات جلسه دهم این کمیته، گزارش ریاست کمیته بین‌الدول درباره فعالیت‌های این کمیته، گزارش سازمان‌های مردم‌نهاد، گزارش دبیرخانه درباره فعالیت‌هایش، اعطای کمک‌های مالی داوطلبانه به برنامه‌های میراث ناملموس، ارائه توضیحات در خصوص روند تصمیم‌گیری در خصوص ثبت، انتخاب یا تأیید پرونده‌های ارسالی، پیشنهادات و درخواست‌ها، همچنین گزارش کشورهای عضو و... نیز ارزیابی و گزارش دوره‌ای کشورها درخصوص اجرای کنوانسیون ٢٠٠٣ و وضعیت فعلی عناصر در فهرست معرف ارائه و بررسی شد.

مدیرکل دفتر ثبت آثار تاریخی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ادامه داد: در جلسات بعدی اجلاس، دو پرونده چند کشوری نوروز با مشارکت ١٢ کشور و فرهنگ پخت نان‌های نازک از قبیل لواش و یوفکا مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه