اندر احوالات بیمارستان جاجرم
پاسخ دکتر برابادی متخصص داخلی و نائب رییس شورای اسلامی شهر جاجرم به مسائل و مشکلات مطرح شدن در مورد بیمارستان که در فضای مجازی این روزها تبدیل به سوژه داغی شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری جاجرم، پاسخ دکتر برابادی متخصص داخلی و نائب رییس شورای اسلامی شهر جاجرم به مسائل و مشکلات مطرح شدن در مورد بیمارستان که در فضای مجازی این روزها تبدیل به سوژه داغی شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری جاجرم, پایگاه خبری جاجرم,
دکتر برابادی در مورد بیمارستان ومشکلات آن ابراز داشت: سال ۹۱ که دستیار تخصصی داخلی بودم به علت کمبود پزشک، ریاست وقت بیمارستان از اینجانب دعوت به همکاری نمود ودرحالی شروع به کار کردم که ا ز ۴شنبه به بعد هیچ متخصصی در جاجرم نبود ویادم نمی رود ایام عید بیمارستان کامل تعطیل بود و سال ۹۲اولین سالی بود که ایام عید بیمارستان بیمار بستری داشت من رنج ودرد مردم را دربیمارستان حس می کردم می دیدم که برای کوچکترین عمل پیش پا افتاده اواره شهرها بودند بجنورد را قبول نداشتند ومجبور بودند به شهرهای دیگر راهی شوند وتنها را حل این مشکل جذب پزشکان بومی بود در اولین فرصت اینجانب با دکتر مهدی نژاد جراح عمومی و همسر ایشان که متخصص زنان هستند و بیشترین مشکلات در این زمینه بود تماس گرفتم و چون زابل محل تعهد انها بود تحت هیچ شرایطی رهایی از خدمت دکتر را نمیزدند چون تمام بیمارستان ها خواهان متخصص جراح وزنان با هم بودند وپس از چندین ماه رایزنی با نمایندگان ومعاون وزیر که بنده ۵بار تا مجلس و وزارت رفتم وبالاخره موفق به انتقال انها به جاجرم شدیم
وی در ادامه گفت: با اضافه شدن دکتر مصطفی نیا یک جمع متخصص بومی شکل گرفت که درنهایت تلاش به مردم خدمت میکنند تلاش این مجموعه، درمان بیماران در همین مرکز است مگر مقدور نباشد و خیلی مواقع بیمارانی که اعزام می شوند خواستار برگشت به جاجرم هستند که صورت هم میگیرد البته بنده منکر مشکلات بیمارستان نیستم بویژه در ساعات شلوغی ،پیشنهاد داده ایم که دراین زمانها یک پرستار مخصوص تزریقات گذاشته شود ودرپیک شلوغی ویزیت بیماران توسط دوتا پزشک انجام شود که انشاالله شبکه بهداشت به این موضوع جامه عمل بپوشاند در ضمن دوستان عزیز برخی مشکلات در پزشکی اجتناب ناپدیر است اینکه رگ گرفتن یک نوزاد سخت است در همه کشور این اتفاق می افتد اینکه مریض با درد شکم بیاد هرپزشکی چند تشخیص افتراقی می گذارد تابه تشخیص قطعی برسد وما نیز به کمبود امکانات به شدت معترضیم به نبود متخصص رادیولوژی، به نداشتن رگ یاب در اورژانس معترضیم اما بعضی مواقع حل این مشکلات مقدور نیست وقتی متخصص رادیولوژی در استان نیست کاری نمی شود کردمن از تمام همشهریان عزیز درخواست دارم در مقابل مشکلات بیمارستان صبور باشید و گاها توهین های دیده می شود که جز تضعیف روحیه پرسنل وپزشکان نتیجه ای ندارد ومطمئن باشید پزشکان بیمارستان وپرسنل در نهایت تلاش وصداقت به شما خدمت خواهند کرد واز مسئولین محترم شهرستان هم درخواست دارم مشکلات بیمارستان را به صورت ویژه پی گیری نمایند تا رضایت مندی بیشتر حاصل شود.
,
,
,
پایان خبر
]
ارسال دیدگاه