مسئول سازمان تبلیغات اسلامی دشتستان خبر داد:
حضور 127 هزار نفری در پیاده روی ولایت
رییس اداره سازمان تبلیغات شهرستان دشتستان گفت: طبق آمارگیری های انجام شده توسط یک اکیپ 127 هزار نفر در پیاده روی ولایت امسال شرکت کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از"ناصرون " رییس اداره سازمان تبلیغات شهرستان دشتستان در گفتگو با خبرنگار "ناصرون"اظهار داشت: برنامه پیاده روی ولایت امسال بسیار با شکوه برگزار گردید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "ناصرون " , "ناصرون",حسین شیخی در ادامه صحبت های خود افزود: طبق آمارگیری های انجام شده در یکی از ایستگاه های صلواتی آمار127 هزار نفر نیز به ثبت سید که آمار سال گذشته 103 هزار نفر بوده است.
,وی همچنین خاطر نشان کرد: این حرکت نشان تجلی و وحدت شیعیان می باشد و یک حرکت بسیار حماسی مانند اربعین حسینی است و انتظار می رود جنبه معنوی این مراسم هر سال بیشتر شود.
,شیخی اضافه کرد: این برنامه در قابل مردمی است و وابسته به هیچ اداره یا ارگان خاصی نمی باشد و توسط هیات اداره می شود و ایستگاه های ثبت شده در این مسیر 100 عدد بوده است.
,وی همچنین درباره پخش این حماسه بزرگ از رسانه های ملی بیان داشت: این برنامه گنجایش پخش از رسانه های ملی به عنوان پایلوت فرهنگی در جنوب کشور و حتی در کشور را دارد و این حماسه بزرگ در یک مسافت چند کیلومتری باید به همه چشم و گوش همه مردم کشور از طریق رسانه ملی رسیده شود ولی متاسفانه هرساله شاهد پخش زنده این حرکت از سوی صداو سیمای نیستیم./ انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه