وزیر دادگستری در کاشان:

سرنوشت جامعه بدون رهبر و امام مبهم است/ شیوه حکومت عباسی مشابه حکومت آمریکا

سرنوشت جامعه بدون رهبر و امام مبهم است/ شیوه حکومت عباسی مشابه حکومت آمریکا
پورمحمدی گفت: حکومت عباسی با انواع و اقسام روشها مثل ریاکاری، تزویر و حتی قُلدری اجازه نمی داد حرف حق مطرح شود همانند آنچه هم اکنون استکبار جهانی و آمریکای جهانخوار انجام می دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشان اول، وزیر دادگستری که سخنران میهمان مسجد محمدی (ص) کاشان در روز شهادت امام رضا (ع) بود، با اشاره به اینکه امام رضا (ع) را می توان یکی از پایه گذاران فرهنگ امامت دانست، گفت: جامعه بدون رهبر و امام سرنوشتش مبهم است و در تاریکی به سر می برد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشان اول,

حجت الاسلام و المسلمین پورمحمدی افزود: زنده نگه داشتن سنت و آموزه های ائمه اطهار باعث افزایش رحمت خدا می شود.

,

وی با بیان اینکه طبق فرمایش امام رضا (ع) کلام ائمه همیشه جذاب و دلنشین است و نیازمندیهای امت را برطرف می کند، گفت: زیبایی کلام ائمه به وزن و قافیه نیست بلکه کلام امامان و معصومین علیهم السلام است که نیازهای انسان را برطرف می کند و راهنمای حل گرفتاری های بشر امروزی است.
پورمحمدی در ادامه با اشاره به اینکه طینت و ذات مردم پاک است و دنبال کمال حق هستند گفت: نیاز نیست که مردم را با پول و زور و زرق و برق همراه با خود کنیم بلکه اگر مردم خودشان حرف حق و درست را بشنوند دنبال آن حرکت می کنند.

وزیر دادگستری با بیان اینکه مراسم های روضه ائمه معصومین علیهم السلام باعث انتقال بهتر پیام ها و سخنان گهربار ایشان است، افزود: روضه قلب انسان را نرم و طبع انسان را لطیف می کند و باعث شناخت معارف ائمه بزرگوار و معصومین علیهم السلام است.

وزیر دادگستری علت تبعید امام رضا (ع) از مدینه به طوس توسط مامون عباسی را ترویج فرهنگ امامت در میان مسلمین عنوان کرد و افزود: حکومت به ظاهر اسلامی عباسی با انواع و اقسام روشها مثل ریاکاری، تزویر و حتی قلدری اجازه نمی داد حرف حق مطرح شود همانند آنچه هم اکنون استکبار جهانی و آمریکای جهانخوار انجام می دهد.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون ما یک بخش از مظاهر ولایت الهی و امامت اسلامی را در کشورمان می بینیم، خاطرنشان کرد: شرط لازم برای ماندگاری و عزت آفرینی ملت و دولت در زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت است.
پورمحمدی همچنین با بیان وقوع جنگها و ناآرامی های فراوان در منطقه، علت اصلی آن را خفه کردن صدای انقلاب مردم ایران و از بین بردن عظمت ملت و مردم ایران دانست.

وزیر دادگستری همچنین با اشاره به اینکه فرهنگ تمام نمای آمریکایی و خوی و خصلت متکبرانه و ظالمانه آمریکایی را می توان در رییس جمهور کنونی آمریکا دید،افزود: عدم اجرای برجام توسط آمریکا عواقب سختی برای ایشان در پی خواهد داشت.

وی گفت: ما هر روز گامهایی قویتری در جامعه جهانی بر میداریم و محکمتر صحبت میکنیم که همه اینها به برکت ائمه و وحدت و انسجام و محبت و علاقه ای است که مردم به ائمه دارند که فقط گوشه ای کوچک از این ارادت را در راهپیمایی اربعین حسینی جهان به نظاره نشست.

پورمحمدی در ادامه سخنان خود با اشاره به جنایت خونین سیاه دلان داعشی در به شهادت رساندن زوار آقا اباعبدالله الحسین (ع) و با بیان اینکه داعش دین را به جنگ دین می فرستد، ابراز کرد: ضربه ای که داعش به انقلاب اسلامی و جهان اسلام زده است استکبار و صهیونیست نتوانسته به این میزان ضربه بزند هر چند که استکبار و صهیونیست از حامیان جدی داعش هستند.

پورمحمدی تاکید کرد:  کشور و ملتی که می خواهد سربلند و عزتمند باشد باید مقاوم باشد و در مقابل هر سختی و مشکلی باید صبور باشد و ملتی در راه حرکت و رسیدن به اهداف خود موفق است که مقاوم باشد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه