مجلس شورای اسلامی و نمایندگانی که فریاد نمی‌زنند!

مجلس شورای اسلامی و نمایندگانی که فریاد نمی‌زنند!
وزیر کشور را نه به خاطر فاجعه‌ی مهران، بلکه به خاطر لغو سخنرانی مطهری می‌خواستند به مجلس بکشانند! اما حالا هیچ صدایی از مجلس شنیده نمی‌شود و آخوندی (باجناق ناطق نوری و قائم مقام علی لاریجانی در سازمان صداوسیما در دهه هفتاد) هم‌چنان محکم و استوار بر صندلی وزارت چسبیده و هیچ فریادی از مجلس بلند نمی‌شود!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، به جرأت می‌توان گفت که حسن روحانی و تیم رسانه‌ای دولت تدبیر و امید، متخصص ایجاد جنگ روانی‌اند؛ آن هم درست در هنگامی که مردم به پاسخ‌گویی مستقیم دولت‌مردان نیاز دارند و حضور آنها را در پشت دوربین‌های صداوسیما و تریبون‌های مجلس مطالبه می‌کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

نمونه‌اش همین ماجرای تأسف‌بار و غم‌انگیز سانحه‌ی قطار تبریز-مشهد بوده است که دار و دسته‌ی پارلمانی حسن روحانی، بر سر قضیه‌ی خنده‌دار و خارج از نوبت احضار محمود صادقی به دادگاه، به داد دولتش رسیدند و پیاده‌نظامِ آماده به رزمِ رسانه‌ای اعتدال و اصلاحات را علیه اصل «پاسخ‌گویی» بسیج کردند.

,

ظاهرا عباس آخوندی آن‌قدر مهره‌ی ارزشمندی است که روحانی حاضر نیست او را کنار بزند و در عوض مدیر راه‌آهن را مجبور به استعفا می‌کند تا رسانه‌های حاضرجواب اصلاح‌طلب و حامی دولت نیز سریعا از این «اقدام نمایشی» ذوق‌زده شوند و با تیترهایی هم‌چون «اولین استعفا در ایران» و چه و چه، این فتح‌الفتوحِ حوزه‌ی ترابری را جشن بگیرند!

,

از سوی دیگر می‌بینیم که دو نماینده‌ی مردم تبریز در مجلس، پس از جزغاله شدن هم‌شهریان‌شان در سانحه‌ی اخیر، یکی قریب به 20 ساعت سکوت اختیار می‌کند و دیگری می‌گوید: «استیضاح وزیر راه کار عجولانه‌ای است، علت حادثه سهل انگاری نیروی انسانی بود!»

,

مسعود پزشکیان که خودش را به خاطر لغو سخنرانی علی مطهری و نیز احضار محمود صادقی هلاک کرده بود و هل من مبارز می طلبید، حالا به یک پیام تسلیت آبکی و چندش‌آور بسنده می‌کند تا بار دیگر «مرام قبیله‌ای اصلاح‌طلبان» را به رخ همگان بکشاند.

,

به همین دلیل است که فراکسیون امید که حامی پر و پا قرص دولت است، طی چند ماه گذشته، دو نشست فوق‌العاده برگزار کرده: یکی به خاطر لغو سخنرانی مطهری و دیگری پیرامون ماجرای محمود صادقی!! حال آنکه این فراکسیون چشم خود را بر روی اتفاقاتی نظیر فساد 8 هزار میلیاردی صندوق ذخیره فرهنگیان، افزایش نرخ دلار تا مرز 4000 تومان، سانحه‌ی قطار تبریز-مشهد، انفجار تروریستی حله عراق، مسأله‌ی فیش‌های نجومی، بحران آلودگی هوا، قطعی آب و برق و گاز در استان مازندران، افزایش وحشتناک نرخ بیکاری، تمدید ده ساله‌ی تحریم‌های ایران توسط آمریکا، رکود بی‌سابقه در کشور و بسیاری از مشکلات دیگر بسته و فقط به دنبال آن است که کِی و کجا به هم‌مسلکانش در فلان جلسه توهین می شود تا هر چه در دهان دارد به این و آن نثار کند!

,

یک وزیر را درست چند روز پیش از برگزاری جلسه‌ی استیضاحش در مجلس بازنشسته کردند و اخیرا می‌خواستند وزیر کشور را نه به خاطر فاجعه‌ی مهران، بلکه به خاطر لغو سخنرانی مطهری به مجلس بکشانند! اما حالا هیچ صدایی از مجلس شنیده نمی‌شود و آخوندی (باجناق ناطق نوری و قائم مقام علی لاریجانی در سازمان صداوسیما در دهه هفتاد) هم‌چنان محکم و استوار بر صندلی وزارت چسبیده و هیچ فریادی از مجلس بلند نمی‌شود!

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه