۲۸ روستای تفرش بی بهره از نعمت گاز

انتقال ماهیانه بیش از ۱۳ هزار لیتر نفت به روستاهای تفرش

انتقال ماهیانه بیش از ۱۳ هزار لیتر نفت به روستاهای تفرش
سرپرست اداره تعاون روستایی تفرش با بیان اینکه ۲۸ روستای تفرش از نفت استفاده می کنند، گفت: در این روستاها ۲۰ عامل فروش نفت وجود دارد و ۸ روستا نیز از طریق روستاهای هم جوار، نفت سهمیه خود را دریافت می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اعظم غفاری سرپرست اداره تعاون روستای تفرش در گفتگو با ندای تفرش با بیان این مطلب که ۲۸ روستای تفرش از نفت استفاده می کنند، گفت: در این روستاها ۲۰ عامل فروش نفت وجود دارد و ۸ روستا نیز از طریق روستاهای هم جوار، نفت سهمیه خود را دریافت می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای تفرش,

غفاری با اشاره به شیوه توزیع نفت در بین روستانشین ها اظهار کرد: از سوی شرکت نفت اراک کوپن هایی صادر و توسط مامور همان شرکت در بین خانواده های روستایی توزیع می شود و سپس هر ماه یک شماره اعلام و روستا نشین ها به محل فروش نفت روستای خود مراجعه و نفت را به قیمت دولتی دریافت می کنند.

,

وی افزود: به هر روستا به صورت متوسط ماهیانه ۱۳۸۰۰ لیتر منتقل می شود که با کاهش دمای هوا، این مقدار ۲ تا ۳ برابر به خصوص برای روستاهای پر جمعیت نظیر هفتان، زرجین، خانک و جلایر می شود.

,

سرپرست اداره تعاون روستای تفرش خاطر نشان کرد: مشکلی در توزیع نفت نیست و نفت از سوی شرکت نفت استان مرکزی به روستاهای دارای عامل فروش منتقل می شوند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه