توسط یک بزرگ مرد؛
چک مفقودی 6 میلیون تومانی به صاحبش برگشت
روز گذشته، یک فقره چک 6 میلیون تومانی که در سطح شهر خرامه پیدا شده بود، توسط یابنده این چک به صاحبش بازگشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صدای خرامه، روز گذشته یکی از شهروندان خرامه در حین عبور از خیابان امام (ره)، با مشاهده یک سری کاغذ در نزدیکی بانک، متوجه وجود یک فقره چک و تعدادی اسناد مربوطه در بین آنها می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صدای خرامه, ,
,
, علیرضا ایزدی یابنده این چک گفت: پس از مشاهده، با پی گیری هایی توانستم صاحب چک را پیدا کرده و به او اطلاع دهم، صاحب چک نیز پس از با خبر شدن، به درب منزل آمد و این چک را تحویل گرفت.
, ,
,
, وی با بیان این مطلب که چک مذکور در وجه حامل بوده افزود: به گفته صاحب چک، کل درآمد این فرد و هزینه های زندگی خانواده او مربوط به مبلغ این چک بوده و از اینکه توانسته بود او و خانواده اش را از نگرانی بیرون آورد بسیار تشکر کرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه