فرماندار پلدختر:
آغاز بارندگی ها در پلدختر/ناکنون خسارتی نداشته ایم/پلدختر رکورددار بارندگی های لرستان
فرماندار پلدختر گفت:از اوایل شب گذشته بارندگی ها کم کم در پلدختر آغاز شده و تاکنون خسارتی گزارش نشده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛نعمت الله دستیاری فرماندار پلدختر در گفتگو با بیان روز با اشاره به اینکه دستگاه های اجرایی در حالت آماده باش هستند اظهار داشت:بر اساس اعلام سازمان هواشناسی تا ساعت 14امروز،پلدختر با 16میلی متر بارندگی بیشترین میزان بارش ها در استان را دریافت کرده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بیان روز,وی بیان کرد:با توجه به اینکه بارش ها به صورت رگباری و شدید احتمال سیلابی شدن معابر عمومی،مسیل ها و برخی از نقاط روستایی و شهر وجود دارد.
,وی تصریح کرد:این بارش ها تا روز شنبه ادامه دارد ولی اوج این بارندگی ها تا جمعه شب است.
,فرماندار پلدختر یادآورشد:امروز صبح بازدید از تیم های بحران شبکه بهداشت ودرمان و شهرداری داشته ایم که این ادارات و سایر اعضای ستاد مدیریت بحران آمادگی کامل را برای مقابله با هرگونه حوادث احتمالی از سیلاب را دارند.
,دستیاری یادآورشد:با توجه به اینکه پیش بینی هواشناسی در این خصوص که جنوب لرستان و پلدختر بیشترین بارندگی را خواهد داشت ،تمهیدات لازم مدیریت بحران در شهرستان اندیشیده شده و استاندار هم در این خصوص تاکید کردند که هر کدام از فرمانداران می توانند از ظرفیت امکاناتی و نیروی انسانی سایر شهرستان ها برای مقابله با حوادث احتمالی استفاده کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه