اخبار داغ

در نشست هم اندیشی میان دانشجویان شیعه و سنی مطرح شد؛

علت طرح برادری میان شیعه و سنی چیست؟

علت طرح برادری میان شیعه و سنی چیست؟
عالم اهل تسنن در نشست هم اندیشی با بسیجیان فعال دانشجویی استان : خداوند متعال با این آیه ((واعتصموا بحبل الله جمیعا)) ما و شما را دعوت به وحدت کرده و از آدم تا خاتم که رسول گرامی اسلام پایان دهنده ماموریت و تکمیل کننده حجت خداوند برانسانها بوده اند براین امر فرمان داده شده اند . قاعدتا دراین راه مذاهب و فرقه هایی بوجود می آید که موجب تنش در ایجاد وحدت میشود و درنهایت به اختلاف و کُشت و کُشتار و نابودی دین مقدس اسلام ختم میشود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی؛ به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج نمایشگاهی در دهکده مقاومت بسیج شهرستان بجنورد  برپاشد. درغرفه پایگاه خبری بسیج دانشجویی استان خراسان شمالی این نمایشگاه نشست هم اندیشی بین دانشجویان بسیجی و طلاب اهل تسنن خراسان شمالی برگزارشد و دراین هم اندیشی ، طلاب اهل تسنن به بحث و گفتگو با اعضای فعال بسیج دانشجویی استان پرداختند.

درابتدا سرداریان ، شیعه حاضردراین هم اندیشی ، باتوجه به بیانات مقام معظم رهبری  درباره تشیع انگلیسی و همچنین ایجاد تفرقه میان شیعه و سنی و وحدت زدایی میان مسلمانان و تفاوت بین گزاره هایی بنام شیعه انگلیسی و شیعه ناب و همچنین سنی آمریکایی و سنی ناب موضوعاتی را مطرح کرد.

درادامه عالِم سنی درباره طرز تفکر و تعریف سنی آمریکایی افزود: خداوند متعال با این آیه ((واعتصموا بحبل الله جمیعا)) ما و شما را دعوت به وحدت کرده و از آدم تا خاتم که رسول گرامی اسلام پایان دهنده ماموریت و تکمیل کننده حجت خداوند برانسانها بوده اند براین امر فرمان داده شده اند . قاعدتا دراین راه مذاهب و فرقه هایی بوجود می آید که موجب تنش در ایجاد وحدت میشود و درنهایت به اختلاف و کشت  و کشتار و نابودی دین مقدس اسلام ختم میشود .

وی افزود: فرقه هایی مانند بهائیت یا گروه های تکفیری مانند طالبان و القائده و داعش خون خوار که به اسم اهل تسنن به قتل عام و مخالفت صریح با آیه های قران میپردازند ،این گروه ها مصداق بارز سنی های آمریکایی هستند و ازاین جهت به این لقب خوانده میشوند که حامی اصلی این گروه ها امریکا و آل سعود خائن هستند.

وی هدف از تشکیل این جریان را اینگونه توضیح داد که : هدف این جریان حکومت بیچون و چرا بر دنیا است و بر این عقیده هستند که برای ایجاد چنین حکومت ظالمانه ای باید دست به هر قتل عامی زد چه کودک بی گناه  و چه هر شخصیتی باید قربانی تشکیل این حکومت عظیم شود و درنهایت مانند عصر جاهلیت ،از دین اثری باقی نگذارند و هر امری را برای حکومت شاهانه و ظالمانه خود حلال محسوب کرده اند و به نام اهل کتاب  اللهی و اهل بیت و درقالب دستورخداوند دست به نابودی این دو امر گرانبهایی که پیامبرگرامی اسلام ازخود به یادگارگذاشته بزنند و ریشه کفر را پایه ریزی کنند.

درادامه : فرهادی ، یکی از شیعیان حاضر در این هم اندیشی درباره هدف از ایجاد شیعه انگلیسی بیان کرد: از نظر اهل تشیع یکی از شاخصه های اساسی دربحث شیعه انگلیسی همراهی سردمداران جریان شیعه انگلیسی با دشمنان واقعی اسلام یعنی انگلیس و آمریکاست .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

, ,

 

,

وی افزود: این کشورها نه تنها عامل بوجود آورنده هستند بلکه حامی این فرقه ها و گروه ها هم بوده و هستند ،همچنان که در رسانه ها و شبکه های ماهواره ای چندین کانال داشته که بجز دامن زدن به اختلاف و تفرقه افکنی در بین شیعه و سنی و نهایتا نابودی وحدت بین مسلمانان هدف دیگری ندارند.

وی افزود مکمل این جریان (یعنی شیعه انگلیسی) جریان سنی آمریکاییست که بنام حامی اهل سنت و برپایی عدالت جهانی دست به فعالیت میزند در حالیکه هدفی بجز اختلاف و تفرقه ندارد و به معنای واقعی کلمه میان دوبرادر اختلاف برای جدایی و عدم وحدت برنامه ریزی میکند که بنیان یک خانواده که همان اسلام ناب بوده را ریشه کن کند.

,
,
,

, ,

درادامه این هم اندیشی  یکی از علمای اهل تسنن حاضر در گفتگو با اشاره به اعتقادات و همچنین وضعیت معیشت و میزان رضایتمندی زندگی در جمهوری اسلامی ایران و بطور خاص در خراسان شمالی افزود:خوشبختانه از نظرعقیده جامعه اهل تسننی که در خراسان شمالی بوده اند میشود به طور یقین گفت که هیچ اختلاف تاثیرگذاری در اصل وحدت بین شیعیان و جامعه اهل تسنن وجود ندارد و اهل تسنن در کنار برادران خود یعنی شیعان خراسان شمالی زندگی میکنند و در ارتباطند.

وی درخصوص معیشت شهرهای سنی نشین استان مانند رازو جرگلان افزود: در روستا های مرزی این شهر مردم از نعمت گاز  محروم اند و تقاضای ماازبسیج دانشجویی این است که تحت عنوان اردوهای جهادی ازمسئولین پیگیری های لازم را داشته باشند و بااینکه حضور بسیج دانشجویی و اردوهای جهادی درمناطق سنی نشین مانند کالیمانی پررنگ بوده و هست اما به روستا های دیگر هم توجه شود و مسئولین استانی هم به رفع محرومیت در مناطق سنی نشین توجه داشته باشند.

یکی از طلاب سنی حاضردرجلسه هم از کمبود نمازجمعه در شهرهای سنی نشین استان گفت و تصریح کرد : درسطح شهرستان رازو جرگلان تنها حدود 4یا5 نمازجمعه اقامه میشود و شخصیکه در روستای بزرگی مانند بک پولاد زندگی میکند چرا برای شرکت درنمازجمعه مسافت طاقت فرسایی را تارسیدن به روستای دیگربرای شرکت در نمازجمعه باید طی کند؟؟؟ وروستای بک پولاد و دیگر روستاهای ما که جمعیتی بیش از800خانوار دارند نیاز به برگزاری این فریضه اللهی دارند که قطعا برگزاری این نمازهای جمعه کمک به اتحاد بین جوامع اهل تشییع و اهل سنت کرده و باعث آشنایی جوانان اهل سنت با کلمه مهم وحدت و عوامل وحدت زا و شناخت جبهه مقابل یعنی تشخیص عامل وحدت زدا میشود.


یکی دیگراز علمای اهل سنت  درپایان درباره ی وجود گروه های تکفیری مانند داعش که با برچسب اهل سنت  دست به قتل عام و خوی وحشی گری میزنند افزود:هرشخصی در هرکشوری از این جهان اگر اعتقاد به کتاب اللهی و اهل بیت و پیامبرعظیم الشان اسالام داشته باشد قاعدتا کشتن وریختن خون هرانسانی را بجز حکم خداوند تبارک و تعالی جایزنمیداند و خلقت انسان مانند کارخانه ایست که خداوند رحمان این معجزه ای بنام انسال را خلق کرده و بازگشت این مخلوق هم به حکم صاحب کارخانه است و قطعا این گروه های تکفیری خود را برتر دانسته و جان اشرف مخلوقات را بدون هیچ دلیلی از کودک تا بزرگسال گرفته و خلاف دستورات خداوند عمل میکنند

وی ادامه داد :  لذا بعنوان یک سنی برخود لازم میدانیم که رفتار این گروه ها را که بنام اهل سنت  دست به این خیانت ها میزنند محکوم کرده و اعلام کنیم که شیعه و سنی در زیر سایه ولایت مقام معظم رهبری و نائب حضرت مهدی (عج)روزبه روز به وحدت نزدیکتروانشاالله مصداق بارز آیه ی شریفه (واعتصموا بحبل الله جمیعا)خواهیم شد.

درپایان جلسه به منظور ادامه هم اندیشی و بحث و تبادل نظر ورفع شبهات دینی وهمچنین ایجاد وحدت بین مذاهب شیعه و اهل تسنن تصمیم گرفته شد که جلسه بعدی  به میزبانی یکی از طلاب اهل تسنن ،درماه بعد و در یکی ازروستاهای سنی نشین استان برگزار و ادامه مباحثه درآنجا انجام شود.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه