نماینده ولی فقیه در خوانسار
تحریف افکار و شخصیت امام خیانت به امام و انقلاب است
پس از 25سال از ارتحال امام برخی به دنبال تحریف افکار و شخصیت امام هستند همان گونه که در مورد سایر رهبران عالم نیز چنین اقداماتی انجام می گرفته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از چشمه سار، همزمان با فرارسیدن سالروز ارتحال معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) مراسمی از سوی ستاد سالگرد امام خمینی (ره) شهرستان خوانسار در محل حسینیه شهدای شهرستان خوانسار برگزار شد. در این مراسم که با حضور مسئولین شهرستان، ارگان های دولتی، خانواده های معظم شهدا و اقشار مردم برگزار شد حجت الاسلام و المسلمین رسول خواجه کریمی امام جمعه و نماینده ولی فقیه در شهرستان خوانسار به بیاناتی در خصوص شخصیت حضرت امام (ره) پرداخت.
, شبکه اطلاع رسانی دانا , چشمه سار, خوانسار ,حجت الاسلام و المسلمین خواجه کریمی اظهار داشت: امام (ره) ودیعه خدا و حجت و روح خدا در کالبد زمان بود و تنها منادی اسلام ناب و توحید ناب در عصر شرک و در عصر حاکمیت اسلام آمریکایی در بلاد مسلمین بود. امام تجلی گاه کلمه لااله الا الله در عصر ما است.
,
وی افزود: امام (ره) در چنین عصری ندای توحید ناب سر داد و تنها کسی که مبنای فکری وی توحید ناب در عصر ما است و بر این اساس حاکمیت خدا در عالم را دنبال کردامام بود و آنچه که یادگار امام است فقط حکومت الله و احیای کلمه لااله الاالله است. تنها انسانی که به هیچ وجه پذیرای حاکمیت مستکبرین نبوده است در عصر ما امام است.
نماینده ولی فقیه در شهرستان خوانسار اظهار داشت: امام در قیامش به دنبال بسیج نمودن همه مستضعفین عالم در مقابل تمام مستکبرین عالم بوده است و از اعتقادات محکم امام صدور این انقلاب به تمام عالم است و لذا این انقلاب، انقلاب اسلامی جهانی است و برای همین همه استکبار در مقابل انقلاب از روز اول ایستاد و هیچ انقلابی در عصرهای گذشته این مقدار منافع مستکبرین را تهدید نکرده است.
,
وی افزود: کدام شخصیت و چهره است که ۲۵ سال پس از رحلتش شخصیت های عالم در کنار مزار وی جمع می شوند و مقام او را بزرگ می دارند.
,وی با اشاره به برخی تلاش ها در جهت تحریف و تغییر شخصیت و افکار امام اظهار داشت: نمی توان شخصیت امام را گونه ای تحلیل کرد که در این تحلیل همخوانی با استکبار باشد و اصلا مگر می شود شخصیت امام را گونه ای تحلیل کرد که همخوانی با استکبار پیدا کند و اگر از این دست تحریف ها در حق امام شود زیان به انقلاب اسلامی است البته چنین تغییر و تحریفاتی را نیز در خصوص پیامبراکرم صلی الله علیه و آله نیز انجام می داده اند و افرادی آنچه را که در ذهنشان بود به عنوان پیامبر معرفی می کردند، وجود پیامبر هیچ تناسبی با استکبار ندارد بنابراین وجود امام نیز در این عصر که منادی اسلام ناب محمدی است نمی شود به گونه ای تعریف نمود که با استکبار همخوانی پیدا کند.
,وی افزود: کسی خیال کند که بین امام و استکبار روزی همخوانی ایجاد شود توهمی بیش نیست. برای ما ملاک خود امام و تنها خلف صالحی او که دنباله رو راه امام می باشد است، باید نام و افکار امام همانگونه که بوده است بماند تا اسلام ناب در برابر اسلام آمریکایی ایستادگی کند و امام دنبال این بودند و نباید امام را منحصر به یک عصر کنیم و بقیه اعصار از وجود او نفعی نبرند و این جلوه تمام نمای خدا همانگونه که است برای ما بماند و در آینده هم برای انسان های بعد از ما نیز باشد. تحریف امام بزرگ ترین خیانت به امام و انقلاب است.
]
ارسال دیدگاه