امام جمعه خلخال؛
تصویب قانون داماتو نقض آشکار برجام است/ تصاویر
امام جمعه خلخال گفت:تصویب قانون داماتو در مجلس سنای امریکا نقض آشکار برجام از سوی این کشور است و عملا بر جام را زیر پا گذاشته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ازناو ، حجت الاسلام امیر رشتبری درجمع مردم نمازگزار خلخال گفت: تصوب قانون داماتو در مجلس سنای آمریکا نقض آشکار برجام است و عملا کارشکنی وقانون شکنی از سوی سران امریکا و مجلس سنای این کشور است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ازناو,رشتبری با اشاره به تحریم های ضالمانه علیه صنایع نفت و گاز ، پتروشیمی و تحریم سرمایه گذاری در کشورمان اشاره کرد و افزود: این قانون قانونی ضالمانه و دست ساخته دشمنان نظام برای ضربه زدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است و بارها شاهد بودیم که رهبر انقلاب در سخنان خود بی اعتمادی به آمریکا واینکه این کشور دشمن اصلی کشورماست را بیان نموده و تصریح فرمودند که امریکا به عهد خود وفادار نیست و بر لزوم آگاهی و بصیرت مسئولین تاکید کرد.
,رشتبری ضمن اشاره به آزادی قسمتی از شهر حلب و موفقیت حاصل شده در سوریه گفت: با توجه به خبرهای رسیده در آینده نزدیک شاهد آزادسازی منطقه وسیعی خواهیم بود وبا آزادی این قسمت بیش از 300 هزار نفر انسان بی گناه از دام تروریستها و اسرائیل نجات خواهند یافت.
,رشتبری با اشاره به آب و هوای سرد و اینکه مردم بی گناه در هنگام اشغال منازلشان بدون لباس و ملزومات کافی اقدام به ترک خانه وکاشانه خود کردهاند از ملت فهیم ایران خواست تا با کمکهای خود در قالب پتو و پوشاک گرم از مردم مسلمان سوریه حمایت کنند.
,رشتبری در خصوص برجام گفت: اینکه مسئولین دولتی با سرعت عمل و اقدام ناشیانه به برجام عمل و تجهیزات هسته ای کشور را از بین بردند و حتی دشمنان را شگفت زده از عمل خود کردند شایسته نبود و باید به آخر این قضایا فکر می کردند ؛ این اقدامات در حالی است که امریکا هنوز به تعهدات خود پایبند نیست و عملا مسئولین ما همه چیز وفناوری ها راعجولانه نابود کردند.
,وی به حقوق های نجومی و عدم برخورد با عوامل ودریافت کنندگان حقوق های نجومی اشاره کرد و گفت: متاسفانه در کنار دولت که یکی از نهادهای قدرتمند و قانونی کشور است دیوان محاسبات و قوه قضاییه در خصوص برخورد با این قضایا وتاکیدات صریح رهبر انقلاب کوتاهی کرده اند که باید از طریق مجاری قانونی با این معضل برخورد شود.
,وی اظهار کرد: تاکنون مسئولین دولتی فردی را به محاکم قضایی معرفی نکرده اند و وقتی در سال 1393 به یکباره از سوی مسئولین دولتی افزایش 37 درصدی در حقوق و مزایا رخ می دهد مطمئنا به دنبال این قضیه سایر ارگان ها و شرکت ها و سازمان ها نیز به این مشکلات ازجمله حقوق های نجومی دامن خواهند زد.
,,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
,
ارسال دیدگاه