پیکر یکی از شهدای حادثه تروریستی حله عراق در شوش تشییع شد
پیکر شهیده فریبا سگوند که در انفجار تروریستی در حله عراق به شهادت رسید در زیر بارش شدید باران تشییع و در گلزار شهدای شهرک بهرام به خاک سپرده شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل ازصبح شوش:روز گذشته در زیر بارش رحمت الهی پیکر شهیده فریبا سگوند از زائران اربعین حسینی که در فاجعه تروریستی حله به شهادت رسیده بود،در شوش تشییع شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , به نقل ازصبح شوش:روز گذشته در زیر بارش رحمت الهی پیکر شهیده فریبا سگوند از زائران اربعین حسینی که در فاجعه تروریستی حله به شهادت رسیده بود،در شوش تشییع شد, صبح شوش, .,در این مراسم هزاران نفر از مردم شهرستان شوش با شرکت و انزجار خود را با ندای لبیک یا حسین (ع) از تروریستها و اربابانشان اعلام کردند.
, در این مراسم هزاران نفر از مردم شهرستان شوش با شرکت و انزجار خود را با ندای لبیک یا حسین (ع) از تروریستها و اربابانشان اعلام کردند, .,این مراسم از آستان مقدس حضرت دانیال نبی(ع) ، آغاز و پس از اقامه نمازدر مسجد امام حسین(ع) شهرک بهرام پیکرهای پاک این شهیده در گلزار شهدای این شهرک به خاک سپرده شد.
, این مراسم از آستان مقدس حضرت دانیال نبی(ع) ، آغاز و پس از اقامه نمازدر مسجد امام حسین(ع) شهرک بهرام پیکرهای پاک این شهیده در گلزار شهدای این شهرک به خاک سپرده شد, .,شایان ذکر است پنج شنبه برابر با چهارم آذر در حمله تروریستی به زائران اربعین حسینی در منطقه الشوملی شهر حله عراق، بیش از۸۰ نفر شهید و ده ها نفر دیگر مجروح شدند.
, شایان ذکر است پنج شنبه برابر با چهارم آذر در حمله تروریستی به زائران اربعین حسینی در منطقه الشوملی شهر حله عراق، بیش از۸۰ نفر شهید و ده ها نفر دیگر مجروح شدند, .,

, ,

,
,
,
ارسال دیدگاه