رئیس کلانتری ۱۱ آران و بیدگل:

دستگیری باند سارقان منزل به اتهام ۲۱ مورد سرقت

دستگیری باند سارقان منزل به اتهام ۲۱ مورد سرقت
سروان ابوالفضل نظیمی از دستگیری باند سارقان منزل در هفته‌ی گذشته خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ، رئیس کلانتری ۱۱ آران و بیدگل در گفتگو با خطب شکن حضور نیروی انتظامی را عامل ناامن شدن فضا برای مجرمان دانست و تصریح کرد: با توجه به گستردگی فیزیکی شهرستان و فقدان نیروی کافی برای نظارت انتظامی همزمان در سراسر آن، همکاری مردم با نیروی انتظامی بسیار حیاتی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خطب شکن , خطب شکن,

سروان ابوالفضل نظیمی با مقایسه‌ی وضعیت آران و بیدگل نسبت به سال های پیش خاطرنشان کرد: در حال حاضر به خاطر فضای اجتماعی و اقتصادی شهرستان، مهاجران بسیاری از نقاط دوردست کشور در آن ساکن شده‌اند که در میان آنان افراد سابقه دار و خطرناکی هم حضور دارند.

,

وی دستگیری باند سارقان منزل در هفته‌ی گذشته را یادآور شد و اضافه کرد: این باند متشکل از دو نفر از مهاجرانی بود که متهم به ۲۱ مورد سرقت منزل بودند و علی رغم مقاومت در برابر بازجویی ها، جرمشان به دلیل کشف اثر انگشت در محل سرقت ثابت شد.

,

سروان نظیمی منازل حاشیه‌ی شهر را مکانی مساعد برای وقوع سرقت عنوان کرد و گفت: گاهی برخی ساکنان در حومه‌ی شهر چند روز منازل خود را رها می کنند و سارقانی که به کمین نشسته‌اند دست به سرقت می زنند.

,

رئیس کلانتری ۱۱ آران و بیدگل ادامه داد: ارتباط با همسایگان و مطلع کردن آنان در صورت ترک طولانی مدت منزل، اطمینان از قفل بودن درهای منزل و سر زدن مداوم به آن راهکارهایی برای در امان ماندن از سرقت است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه