امام جمعه اهل سنت نگور:
تاریخ سند گویای بد عهدی آمریکایی هاست
مولوی عبد الرحمن عارفی گفت: مسئولین نسبت به فرمایشات رهبری در خصوص آمریکا اهتمام بیشتری داشته باشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سنت نیوز؛ سناتورهای آمریکایی طرح تمدید تحریمهای 10 ساله ایران را که ماه گذشته توسط مجلس نمایندگان به تصویب رسیده بود، با 99 رأی مثبت و بدون هیچ رأی منفیای تصویب کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سنت نیوز,با این اوصاف اگر اوباما نیز رای سنا را وتو کند این طرح باز هم به قانون تبدیل می شود زیرا بیش از دو سوم در هر دو مجلس به این طرح رای دادهاند.
,البته پیش بینی ها بر اینست که اوباما بیش از این در برابر سناتورها مقاومت نکند و برای به یادگار گذاشتن چهره ای خوب از خود در اذهان سیاسیون آمریکایی نهایتا تن به این مصوبه بدهد.
,مصوبه ای که به اذعان خود آمریکایی ها نقض برجام است و واکنش تند و شدید مسئولین ارشد ایرانی را در پی داشته است.
,مولوی عبد الرحمن عارفی امام جمعه اهل سنت نگور در این خصوص ابراز داشت: آمریکایی ها بد عهدند و تاریخ سندی گویا بر این مدعاست.
,وی در ادامه افزود: از همان روز های اول دور آخر مذاکرات هسته ای رهبر معظم انقلاب پیرامون بد عهدی و حیله گری آمریکایی ها بارها هشدار دادند و مسئولین را به مذاکره محتاطانه با فریبکاران آمریکایی توصیه کردند.
,مولوی عارفی با یاد آوری بیانات رهبری و علماء انقلابی در خصوص بی اعتمادی به آمریکا خاطر نشان کرد: مسئولین کشوری به دفعات فرمایشات رهبری عزیز و علماء بصیر پیرامون توطئه های دشمن و دل خوش نبودن به لبخند دشمن را شنیده اند که می بایست اهتمام بیشتری نسبت به این قضیه داشته باشند.
,در نهایت ملت ایران در انتظار می نشینند تا ببینند آمریکایی ها مانند گذشته رابطه خود با ایران اسلامی را تیره تر می نمایند یا سناتور های تند رو خود را رام می نمایند؟
,,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه