رئیس اداره بهزیستی شهرستان سرپلذهاب خبر داد:

اجرای طرح بینایی سنجی کودکان زیر ۶ سال در سرپلذهاب

اجرای طرح بینایی سنجی کودکان زیر ۶ سال در سرپلذهاب
رئیس اداره بهزیستی شهرستان سرپلذهاب از اجرای طرح بینایی سنجی با هدف غربالگری کودکان زیر 6 سال در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،  بهمن بوچانی در گفتگو با  بازی دراز اظهار داشت: طرح بینایی سنجی و غربالگری کودکان 3 تا 6 سال با هدف پیشگیری از بیماری های چشمی، نابینایی و کم بینایی همه ساله با محوریت اداره بهزیستی و همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب اجرا می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز,

 

,

وی افزود: بهترین زمان جهت تشخیص بیماریهای چشمی کودکان، سنین 3 تا 6 سالگی است، لذا از والدین درخواست می شود به منظور جلوگیری از هرگونه خطر احتمالی بروز بیماری تنبلی چشم  برای فرزندانشان با مجریان این طرح همکاری کنند.

,

 

,

رئیس بهزیستی شهرستان سرپل ذهاب گفت: این طرح از روزشنبه 13 آذر ماه لغایت سه شنبه 16 آذرماه در محل اداره بهزیستی این شهرستان برای کودکان 2 تا 6 سال برگزار خواهد شد.

,

 

,

بوچانی خاطر نشان شد: سال گذشته در اجرای طرح مذکور 2 هزار و 671 کودک مورد معاینه قرار گرفته و از این تعداد 180 کودک مشکوک به تنبلی چشم تشخیص داده شد.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه